Yasos2067 Merhaba anneler 31.haftadayım ve bebeğim 4 gundur bas asagı duruyor erken dogum rıskım var boyle olup uzun sure dayanan varmı 34 u bı gecseydik Allahın ıznıyle. Dogum pozısyonuna, girince ne kadar zamanda dogum oluyor
058elf Yasos2067 28 de doğum pozisyonu almıştı her gitmemde başı aşağıdaydı 40+4 de suni sancıyla doğum yaptım suyum gelmese hala bekleyecektik 😂
Elisamomm Yasos2067 26 haftalıkken doğum pozisyonuna girmişti 35. Haftaya girecem aynı pozisyonda duruyor 😂🙈🙈
Yasos2067 058elf benım 3. Dogum olacak sezeryan erken dogum riskimde var bıde kasılmalar var ıkı gundur belımde ve kasıgımda gıdıp gelen agrı ıkısınde hıc yasamadım bu benı cok zorladı😪
susam_18 Yasos2067 ben varım 29 da döndü 30+5 olduk rahim ağzı kısalmış 2 doz ciğer geliştirici vurdular 2 dozda bugün dayanır inşallah kuzular🤲🏻❣
ikizannesi24 Yasos2067 canım benimkiler makat gelişli ikisi de ama bir tanesi gelmek istiyor hastanedeyim iki gündür serum ciğer geliştirici iğne vurdular iki doz durdurmaya çalışıyorlar bakalım inşallah dayanırlar biraz daha 31+3 üz daha