Kemalinannesi Smy238 benimki doğdu 36 gün önce ama gerçek doğmasına 1 hafta var 🤪 7 gün kaldı bende bekliyorum…
Ellu Fatma_kurt19 yok sıkıntı oldugundan degil, sadece daha cok var günler gecmek bilmiyo😅😅cok teşekkür ederim canm sordugun icin🥰❤️
Sultanesat Elfsndkl valla bende özledim bu bayrama gitcektim normalde ama doğumum olcak gidemicem gene ama olsun bebislerimiz saglikli olsunda
Sevval_5151 Senel6767 doktorlar bebeğin gelişimine göre ne zaman doğacağını daha iyi biliyor ama belli olmaz her bebek denilen tarihte gelmiyor kimisi erken kimisi geç sen o aralar hazırda ol 😊 3 gün erken veya geç sağlıkla gelsin inşallah 😊
Meltemmkbs Oznu41 baya olmuş bende diyorum bu yalancı sancılar geleceğinin belirtisi mi acaba 😅 yanlış düşünmüşüm nst ye de hiç girmedim bakalım
Zehrauznby Zaten doğum esnasında bile baş pozisyonuna gelen vakalar var.. şimdi bu durumda olması sorun değil, son güne hatta ana kadar beklenir. 😊😇Fundaarslan30
Tiniminihanimm Makbule01 oğlan, kız ismi çok beğendiğim vardı. Bide durum şu ki bütün yeğenlerim ve etrafımdaki çocuklar erkek bütün isimleri kapmışlar gibi 😂
Yasemin_bayram12 26 ama bizimki erken gelmeye karar verdi sancıları başladı 4. Gün bugün küçük diye almıyorlar sancıları mı durduruyolar