Oznu41 Meltemmkbs canım onun adı üstünde yalancı sakın panik yapma öle sancıların geldiğinde ayaklarının altına bi yastık koy uzan dinlen sancın olduğunda gerçek sancı doğum başladığında olur
Meltemmkbs Oznu41 valla bu ikinci gün ama ara ara geliyor yine sanki karnım ağrıyormuş gibi üşüttüm mü acaba diyorum sonra regl agrısı gibi oluyor bi anda belim falan da ağrıyor anlayamadım gerçekten
Oznu41 Yazg16 Meltemmkbs bak bende hamileyim 2. Hamileliğim tecrübeliyim artık bende senin gibi 36 haftalık iken o aralarda sancım geldi mi doktora giderdim 🤦♀️ Ama sancı değilmiş sakin ol sadece dinlen son haftalarının tadını çıkar 😁
Suu123 Happymother3 benim 36 haftada nst de cikmisti sonra o da gitti 😁 ara ara oluyor gibi bitiyor. Doğum sancısı olunca nasıl anlarız hiç bilmiyorum 🙈😁
H_myra1 Mervemerve58 ne kadar daha bekleticek doktor benimde 40+2 de suni sancıyla oldu oda ben doktoruma yalvardım ne olur dogurt beni diye 😂 bulantım kusmam çok vardı çünkü dogum sancısı bile istifra ettmiştim🥴
Meltemmkbs Oznu41 işe de gidiyorum korkuyorum otobüste falan suyum gelecek diye 😅😅 ilk gebeliğim ama yalancı olduğunu anladım bi gelip bi gidiyor çünkü hayırlısı ile doğru zaman da gelsin bu sancıların olması ama yakın zaman da geleceğine mi işaret ki acaba