Hamissaglikci Birinci doğumum çok zor geçtiği için ikincisini sezeryan istiyorum ama bunun ikisini de yaşayan annelerden öneriye ihtiyacım var sizce iyi mi yapıyorum yoksa korkumu yenip normal mi doğurmalıyım lütfen bilgi deneyimlerinizi paylaşın zaman daralıyo 🙄
Miniikanne Hamissaglikci canım seseeyan kalıcı bı sey ben 24 yasındayım annem der usuttugumde hala sezeryan yerım sızlıyo sezeryanda kolay bırsey degıl yanı kac kat kesıyorlar bıde sundure sundure yırtılarlar karnını sezeryanıda kolay sanma yanı ben olsam korkunu yen derım ben dogum yapmadım ılk cocugma hamıleyım ama ılkı kadar zor olmıcak ıkıncı sende bılıyorsun bunu bı kanal acılmıs eskısıne gore daha esnek sonucunda bıraz egıtım al kendıne ozel ebe tut senın ıcın kolaylastırır bence tecrubesızlıkten bu kadar korkmus olmalısın
Sevda58 Hamissaglikci sezaryan yapan yengem ertesi gün hastaneden bebeğini pusetle taşıyarak çıktı 1 hafta içinde ayağa dikildi kişiden kişiye değişiyor
Merveevrem18 Hamissaglikci canım kendi isteğinle olacaksan eğer olma ben ilk normal ikinci sezeryan oldum İnan ki normal doğum o kadar güzel bişey ki sezeryan güzel değil bence şimdi diyorum keşke bunu normal yapabilsem diye ama malesef sezeryan olacak onun için çok üzgünüm bence normal doğuma odakla kendini Meryem ana otunu araştır doğumuna kadar kolay geçmesi için hatim yaptır bir sürü yolu var canım diyeceksin ki çok acı çektim ama diyeceksin insm ki o acıyı bende sabah 6 dan akşam 7 ye kadar çektim ama sezeryan olduktan sonra şimdi diyorum ki keşke normal olsa da yine çeksem tabi karar senin
Hamissaglikci Miniikanne iki gün sunni sancı çekip çok zor bir doğum yaptım oramın dikişinin sızısından da 6ay pantolon giyemedim yani inanın altı ay sonra giydiğimdede hiç rahat değildim mız mız değilimdir ama tekrar aynı sızıları yaşamaktansa birde bu yolu mu denemeliyim diyorum sadece. İlk doğum heyecanıyla bende tabi ki normal doğurcam diyodum başına gelmeden bilinmiyo
Miniikanne Hamissaglikci kesınlıkle ole yanı kımının zor kımının kolay gecıyo tecrube edıyoruz hepsını bu kadar agrıdan sonra haklısın da sezeryan ıstemeye eger cok korkuyorsan gırısme sezeryan ol
Gulsahseyreek Hamissaglikci valla beni normale cok korkuttlar denedm ama aclmam olmadi yapamazdmda baya kilolu dogdu ki hastalandgmda bile rahat otramayan ben dikis falan olsaydi otramazdm hic valla sezeryana alindm ilkinde hicre sizlaniyo usutnce iste kalkamyn falan dediler hicte oyle olmadi ilk kalkis zor sadece ne igneyi hissettm ne baska bisi spinal oldmm ve yne sipnal istcem ilk kalkis zor sonra yavas yavas yurudum yurudkce acldim bi hafrada duzeldm ucuncu gunumde mi ne kalkip gullac bile yaptm yani sezeryan dusunuyosan korkulcak bisi yok anlamysun bile ben bes dkkada cktm sandm yani normalde nezma. Dogrcagn belli degil ilki voyleydi ikincide sezeryan bakalm hayirlisiyla rgelsn
Gulsahseyreek Hamissaglikci cok zor gectyse ol bence zor bazilrnn bazilarda hemen doguruyo zorsa dusun sezeryan derim ynede sen blrsn
Hamissaglikci Gulsahseyreek teşekkür ederim canım deneyimlerini paylaştığın için inşallah kolay bir doğum olur zaman yaklaştıkça bunları duymaya ihtiyacım varmış gerçekten
Angela Hamissaglikci Buna ne denir bilemiyorum ki. Bu kişiden kişiye değişiyor ilkinde bende 2 gün falan baya zorlandım sezeryan yeri 2 buçuk sene geçti hala arada soğuk alınca cidden sızlar. Mesela bende 2. Sezeryan korkusu yaşıyorum şuan acisi daha çok diyorlar. Yani bu ssna kalmış bende normal yapmadığım için bu konuda pek yorum yapamıyorum hakkında hayırlısı canim