Hale5555 25 haftalık hamileyim . 1,5 ayda 6 kilo almışım doktorum ekmeği kes sadece 1 dilim öğünlerde dedi. Benim gibi olup sağlıklı biçimde kilo verebilen yada kilosu sabit kalan oldu mu neler yaptınız fikirlerinize ihtiyacım var
Kucukmucize Hale5555 canım veremedim ama kilomu sabitledim.Karbonhidrat tüketmiyorum bide yürüyüş yapıyorum önceden de yapıyordum ama azmış
ddiilleekk Hale5555 gebelik şekerim çıktı istesemde tatli paketli gida normal ekmek yiyemedim kilo alimim durdu direk hatta odemimde azaldi
Birsen2906 Hale5555 toplam kaç kilosun canım çünkü bende 14 haftaligim hamileligimi başından beri 7 kilo almışım..
Cansu_okan Hale5555 bnce normal cnm 34 haftadayım 50 kiloyla hamile kaldım şuan 71 kiloyum doğum etikten snra emin verebilirsin ❤️
Birsen2906 Hale5555 himm doğuma kadar evet bu hızla daha da artabilir kilon zayıf hamile kalanlar için pek sıkıntı olmuyo çünkü kilo almak
Hafsa08 Hale5555 ben 32haftadayim 3 kilo aldim aksam yyemegi sonrasi 6 bin adim yuruyus basindan beri cok iyi geliyor
Nilsubatu Hale5555 evet biraz fazla almışsınız benimde böyleydi ben de ilk 3 ayda 5 kilo aldım corona olunca 3 kilo verdim iyileşince tekrar almaya başladım hemen diyete başvurdum görümcem diyetisyen bana liste yazdı ben o listeyle 2 kilo verdim ama sağlıklı beslenerek tabiki kafama göre değil şimdi hala devam ediyorum 1 aydır artık kilo vermiyorum hatta yavaş yavaş ölçülü bir şekilde almaya başladım yani 21 haftalık gebeyim 4 kilo almış oluyorum şimdilik ama corona ve diyet olmasaydı şimdi 10 kiloyu bulmuştu
aycanerbas Hale5555 25. Haftalarımda bende 1 ayda 4 kilo aldım o zamana kadar da hep az az almıştım o dönem aşırı bir iştahım vardı baktım olmuyor az ama sık sık yedim ara öğünler yaptım şimdi 32. Haftamdayım kilo alımımı yavaşlattım baya ihtiyaç duymuyorsanız ekmek hiç yemeyin tabaklarınızı küçültün pirinç yerine bulgur tercih edin sağlıklı beslenin düzeliyor 😊
busra1485 Hale5555 ben de ilk 24 haftamda 14 kilo aldım şuan 33 haftalığım ve 18 kilo almış durumdayım yani kalam aylar 4 kilo aldım yavaşladı kilo almam umarım sizde de öyle olur yavaşlar yani kilo alımınız