Merve2Asel Gmzkc gönlüne göre olsun erkek olsa söylerlerdi ya erken diyorlar erkek Bebişleri ben ayrıntılıda ögrendim kızım olucak yine 💓💓
Birsen2906 Gmzkc ayy ne alaka ya 16 haftada belli oluyo canım artık benim 12 de belli oldu ikili taramamda mesela
Ptttssse Birsen2906 canm bana bakarmisin 11hafta d yazmıştım küçük demiştin simdi 12 haftaki olduk https://imgyukle.com/i/OAjvON
Fatmakara97 bubir arkadaşıma doktor 8 haftalıkken erkek dedi doğru da çıktı ben 10 haftalıkken doktor tahmin yaptı sma kesin değil dedi 13 oldum ama haftaya gideceğiz belli olur inşallah o zaman
emelbitigen bubir canım ben 39 +5 günlük cinsiyet bilmiyorum göstermedi bundan sonrada göstermez dediler doğumda öğrenecem artik
bubir 2-prensesannesiii ya kız sa gec gosterir diyorlarya ondan kız istiyorum cok onsallah kizdir 2 oglum var dr tahminim var demisti cuma gunu bidaha bakicak
2-prensesannesiii bubir benim 3 gebeligimdede kızdı ve 12. Haftada söyledi doktorum . Kız kız diye diretmeyin hayırlısı neyse o olsun yeterli hayırlı evlat eli ayağı düzgün sağlıklı olsun 💜
bubir 2-prensesannesiii tabiki oyle rabbim.neylerse guzel eyler erkek te olsa kizda olsa kabulumiz saglikli hayirli olsun yeter insanin gonlunden geciyo iste