Melikekpln Masalannesii bugun bende cok cektim sabaha kadar heryerim agridi sirtim kaburgalarim kuyruk sokumum sagdan sola donmek o kadar zor geldiki esimden tutunup döndüm hep. Bu kadar agri cekmemistim hic dayak yemis gibydim vücudum bir anda agirlastim
Masalannesii Melikekpln valla bende öyleyim dayak yemiş gibi her yerim ağrıyor geçecek bunlarda inşallah az kaldı 🤲🌸
Melikekpln Duygus97 sağlıkla gelsin yavrularımız 😍 ay 36 gorunce korkma diyorlar en azindan cocik kuveze girmez kilosu iyi solursa solunum yonunden nefes alabilir deniliyor. İnsallah hepside vaktinde gelir ☺️
Duygus97 Melikekpln aynen bizim ciğer geliştirici yapılmıştı erken doğum tehlikesi vardı. Sağlıklı olsunlar da artık korkulacak bir şey kalmadı inşallah 🤲🏻😍
Melikekpln aysekrglu o his bendede var yer değiştirir ggibi dirsegini hisseder gibi oluyorim bazen yda pit pit edip aniden kayiyor gibi icimden o anda derim cok aciyor benim sizinde acima oluyormu yada dirsek gibi sivri bisey hissettiginizde
aysekrglu Melikekpln aynen öyle oluyooor işte ne yaptığını çözemiyorum ağrı oluyor ama uzun sürmğyordu bu iki gündür ağrılı oluyor ve geçmiyor ağrı işte
AsilPrens Lunaade ben gecen seneden sezeryanliyim bebegimi kaybettim, o sebeple bekletmeyip 38′de tam karar kildik 👶🏻 dilerim sag salim aliriz kucaklarimiza :))
[silindi] AsilPrens geçen seneden sezaryenlıyım derken 🥺 yani neden vefat etti yavrunuz 🥺 erken mi geldi sıkıntısı mı vardı😞 Rabbim şimdiki bebeğini sağlıkla kolaylıkla kucağına alıp uzun uzun güzel ömürler versin inşallah amin biz bekleyen tüm anne adayları anneler dahil 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
aysekrglu Melikekpln aynen suyun azalmış dedi 😞 haftaya sezaryene alabilirim dedi ama başka doktora da görünsem mi acaba bilemedim
Mervembrs 35+1 olarak artık pek zorluyor. Geceleri 3-4 kez tuvalete çıkıyorum. Zaten dönmeye çalışırken uyku gidiyor. Uyku nedir unuttumm.. dün kontrolde 3 kg olduğunu öğrendim. Sanırım çok beklemeyeceğiz artık ☺️
Melikekpln aysekrglu doktorunuza güveniyorsanız gidip kafanizi karıştırmayın,ama olmazsa bi gidip sorun baska doktora danisin gene
Nejlavrl Melikekpln bende yarin 36 oluyorum benim karnim indi assagiya onceden gogsumun altindan sisti yuvarlakti simdi komple bir elim sığıyor gogus altima tasiyamiyorum artik diyorum esime😃karnim yere dogru gidiyor diyorum
AsilPrens [silindi] evet gecen sene sezeryanla dogum yaptim zorunlu cunku cocugumda hastaliklar vardi acil mudahale edilsin diye tam tesekkullu hastanede. Simdi ise 1 temmuzu bekliyoruz. Tum anneleri iyi dilekleriniz bulur insallah 💞🤲🏻