sedefyrs1101 Kızlar 33 haftalığız bacaklarım aşırı çatladı baştan krem falan pek kullanmadım bacaklarım harita gibi.Denize gidelim diyoruz doğum olmadan ama bu halde uzun elbise giyerim anca. Bu çatlaklar doğumdan sonra gidiyor mu acaba yoksa böyle kalıyor mu ? Bikac kişi kalıyor dedi bilgisi olan varmı veya kullanıp faydasını gördüğü krem vs. Olan ?
Mom0871 sedefyrs1101 tamamen yapı meselesi naparsanız yapın çatlar 😂 onlarda kalır zamanla beyazlaşır ama çukur izi kalır gitmez yani hamile olmadan önce kilo alıp vermiştim gögsümde ve diz kapağımın arka tarafında çatlaklar kaldı beyazladı
depsizoo sedefyrs1101 Ben doğumdan sonra aloevera sürmeyi düşünüyorum yada çatlak için kremler var belki ondna kullanırım
birtriptanesi sedefyrs1101 Krem serum falan hikaye sakın boş yere para vermeyin. Lazer tedavisi ya da vakumlamayla %30 ancak azalıyor görünümü. Çevremde yaptıranlar var boşuna paralar veriyoruz hiç geçmiyor diyorlar. Benim de maalesef bacaklarımda çok çatlak oluştu. Ama denize gitme fırsatım olsa biri görcek diye falan hiç umurumda olmazdı 🥲🥲Sadece şunu söyleyeyim rengi 1 sene sonra falan ten renginize dönüyor ama izler hala belli oluyor maalesef
Boys_mama İlk gebeligimde basenlerde birkaç çatlak oldu. Gobegimde yoktu. Oh ne güzel dedim. İkinci gebelikte karnım harita gibi oldu. 🤷🏻♀️ Olacaksa önüne geçilmiyor bence. Krem, yağ vs kullandım yani. Bol su da içiyorum. Olan oldu artık saldım. 😂
Deletedmom_5 Madecessol krem çatlak izine cok iyi geliyor doğumdan sonra sürücem bende öyle dizlerimden aşagıya kadar çatlak dolu 🤦🏻♀️