Rabis24 Hastaneye bu tarz iki pijama götürmeyi düşünüyorum bir tane de gecelik sizce kullanışlı oluyor mu bu tarz https://resimyukle.io/g/xpTcHK73Zi
Ybdc Rabis24 bende bu tarz aldım. bence en rahatı. kendimi bunun içinde rahat ve emzirirken hayal edebiliyorum en azından 🙈🎈
Ebreva Rabis24 bende grinin kısa kollusunu aldım LCWaikikiden bedenime göre denedim çok rahat oldu doğumdada rahat olur zaten bende 3 pijama koydum ilk kızımda pijamada rahat etmiştim geceliği sadece resim için giymiştim
Bahar27 Rabis24 çok iyi bence bende lohosa takımı almadım Pierre Cardin den iki tane buna benzer takım aldım iki tane kumaşı öyle hoş ki hiç pişman olmazsın emin ol senerlerce giyilir
Esraa2506 Ay valla bende böyle alıcam.. ilk oğlumda lohusa pijaması aldım sonrasında bi daha giyemedim.. sonrasında kullanıp giyebileceğim birşey arıyordum bu tarz gördüm böyle alıcam.. sabahlık vs hiç bir işe yaramıyor şahsenn😂😂
Rabis24 Esraa2506 ben doğumdan sonra da giyerim rahat olur diye düşündüm lohusa takımı annem tutturdu alıcam diye ben onu giyip evde öyle durmam garip geliyor Dantelli dantelli😂🤷🏼♀️
Minigim-ben Esraa2506 canim karin iniyor mu hemen? Ben beli olmaz korkusuyla aldim 2 tane lohusa pijama takimi.Hos biri gecelik ama o da lohusa bel kismi genişleyen model.
Esraa2506 Rabis24 ayy hiç para vermeye gerek yok inan.. hele birde dantelli oluyor. Hiç kullanışlı değil bence.. en rahatı bu pijamalar 🤩
Redpepper Pijamayı da geceliği de lc den aldım valla mis gibi sonrasında da giyerim, sabahlığın biri azcık süslü gerçi fotoğraf falan olurda az düzgün çıksın dedim 😂
Rabis24 Redpepper bende ordan düşünüyorum, birde üstüne sadece sabahlık alayım diyorum orda yürürken falan üstüme giyerim diye direk😂
Eynur_2147 Benimde Kasımda doğumum var Allah’ın izniyle hangi eşofman takımı alsam hala bilemedim ilk olucak bilgi verir misiniz bana güzel anneler 😘
Asafimmm Eynur_2147 benimde kasımda ama bi elbise gibi olan sart gibi wc falan giderken rhaat olurdiye düşnüyorum
Eynur_2147 Asafimmm takımları da var aslında ama sıcak giyinmek lazım çünkü alttan üşütmemen lazımmş elbiseli giysem nasıl ısınacam ki 😂🤦
Asafimmm Eynur_2147 hastane sıcak olur illa bende öyle düşündümde 😂😂 kalın corap ceket falan artk idare edicezz ama elbise almak gerek bende daha almadom bakıyorum
Esmakucuk Hastanede pijama takımı hiç rahat olmuyor, bir gece kaldım gecelikle durdum. Hemişire sürekli gelip kontröl ediyordu alt taraftan, pijamayla hiç rahat olmaz öyle durumlarda