Aysun1990 İyi akşamlar kızlar 20 -24 hafta detaylı ultrason için devlete gideceğim önümüzdeki hafta. Kaç dakika sürmektedir? Birde detaylı ultrason icin rapor(bebek ile alakalı) veriyorlar mı ?
Tmerve Aysun1990 bende merak ediyorum bunu. Bugün dediler bana da hastane de randevu alacaksın diye gidişatı merak ediyorum
Nurtrky Aysun1990 benim yarım saat sürmüştü pozisyon uygun değildi kalbi için tekrar aynı gün içinde bekledim bebek dönsün diye resim vs vermedi ama rapor verdi ölçümleri yazıyodu iki sayfalık bir rapordu
Yelkaaa01 Aysun1990 kartal lutfi kirdarda yptordim( İstanbul.) 15 20 dakika sürdü rapor verdi içinde ölçümler ve bisiler saptndi/saptanması fln yaziyor Siyah beyaz da 2 3 adet ultrason resmi verdi. Cinsiyeti söyledi ve bittib🥰
Yakubra Aysun1990 benim 20 dk falan sürmüştü herhalde. Normalde 20 haftadan sonra detaylıya alırlar bizim Bebek’te biraz risk var diye erken tanıştık detaylıyla. Rapor verdiler bana.
Sedasmsk Aysun1990 ben 25. Haftamda gittim 20 yada 25 dk sürmüştür ve raporda verdi herseyi açıklayıcı bi sekilde
Mom726272 Aysun1990 benim bu 2. Gebeliğim ilkimde 15 dk sürdü en fazla radyolog bakmıştı 2. De perinotoloğa gittim yarım saate yakın sürdü
Nurtrky Hamileanne0 hiç mi bişey vermedi neyi nasıl gözlemledi belli değil mi yada size kendimi sonuçları söyledi
Cansuufyucee Aysun1990 ultrason görüntüsü ve rapor veriyorlar onu doktoruna gösteriyorsun 20 dakika falan sürmüştü benim