haviisssss Kızlaarr hadi biraz sohbet edelim 🌸 28+3 üz biz , 30. Haftamda kıyafetlerini yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum 🌸 32. Haftamda da hastane çıkışını hazırlarım. sizler kaçıncı haftada hazırlıkları bitirdiniz ? 🌸
Mihriban2802 haviisssss ya benim ikinci hamileliğim ama şu hastane çantası için bi şey soracağım ilk hamileliğimde hastalık yoktu rahattı ama şuan hastalık bar eşyaları poşetlemek istiyorum kilitli poşetleri internetten mi aldınız yoksa Battal boy marketlerde bulabildiniz mi
Zeynep_ayaz haviisssss 34 haftadayim 3 gun kiyafetlerini yikadim utuledim kizcemin cok yorucuydu bugunde valizimi hazirladim sira geldi temizlige 😊🤷♀️🌸
Nur000 haviisssss 32+5 ne yıkayıp utuledim nede hastane çantasını hazirlayabildim. Neden beklediğimi bende bilmiyorum hiç halim yok 🤭
Sedakbyk haviisssss 33.haftada yika utule yerlestirme isini hallettim,mutfak dolaplari ve tum kapilari temizledim,halilari yikamaya verip cam tul yikama isim kaldi,haftaya cuma da gun vericek doktor kismetse 🥰
Mesutnur15 29 haftaligim ben hazirladim gecen hafta ilk hamileligim erken dogum olmustu hazirladim rahatladim 😂
haviisssss Mesutnur15 oh maşallah size ☺️ Bende ufak tefek eksiklerini tamamlayıp hemen yıkamaya başlayacağım ☺️
Busrasahin 34 haftalık ikizlerimi bekliyorum ama hala hazır değil🤦♀️ ilk hamileliğimde 30.haftamda herşey hazırdı. Ütülemeye bile mecalim yok yarın halletmeye çalışcam inşallah 🤗
haviisssss Nur000 insan git gide ağırlaşıyor canım çok iyi anlıyorum seni ☺️ Allah güç kuvvet versin hepimize inşallah
Zerina9989 Bende yikadim utuledim ama nedense cantaya koymak istemiyorum acaba diyorum cantada kokulanir mi diye bide posetin icine koyuyoruz malum havasiz kalir kokusu degisir diye 🤔
beybisi26 haviisssss 28 + 5 iz. Bazı eksiklikler var onları da tamamlayıp 30 da hem bebeğin kıyafetlerini yıkayayım hem de hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum. Bence çok önce bir tarih değil, erken doğum riski var nolur nolmaz hazır dursun.
Nejlavrl haviisssss 33 haftalikken yikadik ütüledik yerlestirdik bebegimin kiyafetlerini annemle kardesim ütülediler hepsini sagolsunlar simdi sira ev temizliğinde yardımcı bir abla çağıracağım evide temizleteceğim halılarıda yıkamaya vereceğim doğuma hazırım 😀
mucizem0111 30 haftalığım henüz hazırlığa başlamadım 2 hafta sonra işten ayrılıyorum ozaman hepsini halletmeyi düşünüyorum şuanlık işe gittiğim için zor geliyor dinlenmeye ihtiyacım oluyor 32 haftada ama hem evde uğraş çıkar bana canım sıkılmaz hemde daha rahat olurum yorulmamış olurum🥰