Merveclsz Arkadaşlar kendi doktorum var düzenli takip ediliyorum aynı zamanda sağlık ocağındaki takipleri yaptırmalı mıyım ? 17 haftalık hamilemiyim sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı yapılacak kan idrar tahlili alınacak diye sizlerde yaptırdınız mı bunları ?
Kksll Merveclsz aşılar sağlık ocağında olduğu için yaptirmalisin diye biliyorum ben yaptırmıştım ama yaptırmayan var mı bilmiyorum
Hilal-95 Merveclsz beni 13 haftada çağırdı tansiyon bakıyor kan idrar testi eşinin numarasını kilona boyuna felan bakıyor aşı günü vermişti bana da kalp atışına felan bakıyor doğumdan sonrada bebeğin için olan aşı takiplerine bakıyolar
mlkkk Merveclsz sağlık ocağıyla paralel olarak takip yapılır rutin kan tahlilleri sağlık ocağında yapılır yani yaptırın
momof3 Merveclsz Evet 3 gebeliğimde de sağlık ocağı izlemlerine gittim.Zaten doktorumun istediği tahlillerin çocuğunu da orda yaptırıyorum,kiloya tansiyona bakılıyor aynı zamanda.Arada bebeğin kalp atışına da bakılıyor
Zamanbukucu Merveclsz 20 haftada yaptırdım ben 1. Dozunu 2. Dozunu 24 hagtada yaptırdım. Sadece kolda 2 gün agrı oldu benim oda ağeı yapması normalmış:) doktoruöun onayını alıp aşı oldum ben sizde doktorunuza sorun
kayaebru9088 Pazartesi oldum tetenoz sağlık ocağı yaptı düzenli d vitaminmi veriyor doktoruma soruyorum oda genelde onaylıyor.saglik.ocaginin yaptıklarını olmanızda fayda var tabiki yine doktorunuza sorun
Dilekcnkn Merveclsz Tahlil falan istemedi hemşirem ama aşımı yaptırdım , kalp atışını dinledik , tansiyon ve kilo takibi falan yapıldı ilaç gerekli görmedi zaten daha önce yaptırmıştım tahlilimi orada o yüzden yaptırmadık herhalde ama gidiyorum yani
Asyaerciyes Merveclsz kızımda bütün aşılarımı yaptırdım bu sefer sadece 1 tane aşı yaptılar ben arayıp bilgi veriyorum aşı dışında olan şeyleri onlarda takip ediyo çünkü
Purpura26 Merveclsz Tabi aile hekimi seni takip etmek zorunda. Ama mesela tahlillerini hastanede yeni yaptırdıysan bir daha orda vermene gerek olmuyor. Tetenoz aşın olucak 2 doz. Ayda 1 kere çağırıp kilo ve tansiyon bakıyorlar. Doğumdan sonra da bebekle ilgili vir çok şey orda yapılıyormuş
Sumeyye15_3 Merveclsz sağlık ocağında da düzenli takip yapılıyor. Bebeğin kalp atışı dinleniyor tahliller vs yapılıyor. Bende bugün oldum ilk doz tetenoz 1ay sonra tekrar yapılacak
Merveclsz Hepinize teşekkür ederim kızlar benide ilk hamile olduğumda tahliller için çağırmışlardı şimdi tekrardan tahlil ve aşı için çağırdılar . Bende kontrellere giderim
Izmirliiii Ben sağlık ocağında kayıtlı değilim il dışına tasinicagimiz icin ay sonu pek umursamadim ama tetanoz aşısı için gitsem vururlar mı kaydolmadan hastanede tahlillerimi yeni yaptırdım hapta kullanıyorum şuan 19haftaligim taşındıktan sonra mi gideyim acaba napiyim ki ben aşı için geç olur muu?o zaman