Bana göre 37+3 kızıma göre 38+3 uz
Pazartesi gittiğimizde 2 cm açıklık vardi bu hafta gelir bu bebis dedi doktorum gelmessede sen cuma günü gel sabah eğer aciklik 3 cm olmuş ise yatış yapar suni ile baslatiriz dedi. Bu ikinci gebeligim bu arada 😊 Simdi oturuyorum 22.07 de bi sanci oldu bıçak batar gibi 1 kac saniye sürdü geçti.. 22.33 de aynı küçük sancidan 1 tane daha oldu yarim saat ara ile.. simdi bekliyorum gene olucak mi 😊 oğlumda 25 dakikada bir başlamıştı simdi bundada yarim 29 30 dakika ara ile oldu 2 tane bakalım devamı gelicek mi çok heyecanlıyım dua edin sağlıkla kavuşalım melegime inşallah 🥰 sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz o arada vakit gecireyim bakalım 😊

Omerhatice ah insallah suniye gerek kalmaz canım.kendi sancıları koşarsın insallah hastaneye biz de 37.4 uz kasılma haricinde bisey yok henüz sali günü çatı muayenesi var bu arada benimde ikinci ilkini 2 günde suniyle zor dogurmustum insallah kendi sancim olur da öyle dogruurum tabi herseyin hayırlısı sağlıkla gelsinler sağlıkla doguralim herseyden önce insallah

Omerhatice İnşallah sağlıkla kucağına al canım. Bir şey sormak istiyorum. Benim ailem şehir dışında. Annem çok erken gelmek istemiyor doğum öncesinde. Hem babam tek kalıyor hemde çok rahat edemez başka yerde. Her neyse ben şuan 34 haftalığım. Haftaya kontrolüm var normal. Annemim dediğine göre doktor az çok tahmin eder doğum zamanını 37. Haftanda falan diyor. Böyle bir durum var mı acaba? Doktor şunu diyor mu bu bebek daha doğmaz 2 3 hafta ya da her an doğabilir diyor mu? Çok uzun oldu kusura bakma 😄

Serapem bende oğlumda suni aldım ama toplam 6 saat takıldı suni ben 4 saat sanci çektim ve doğum oldu inşallah bu dahada kolay geçer 🥰 2 kere oldu daha olmadi belkide yorgunluktandi bilemiyorum beklicez artk 😊

Omerhatice evet yorgunluktan da olabilir ama 1 hafta da önde gidiyor galiba bebeğiniz hadi bakalım zaman ne gösterecek Rabbım o yolda birakmasin kimseyi bi qvazda insallah kuzum💕

Purpura26 doktor onu söylüyor ama belli olmuyor .. örnek vereyim ; oglumdayken 37 de kanala inmiş 3 cm acikligim vardi bu hafta gelir dedi gelmedi 😁 38 de tamam gelir dedi gene gelmedi 😁 39 da gelsin artık dedi gene gelmedi 40+2de geldi oglum 😂
            Simdi bundada 37 de çatıya baktı bu hafta gelir 2 cm aciklik var catin çok müsait gelmessede sen cuma günü gel dedi bana
            Yani doktor tahminini söylüyor ama tutması şans işi 🙂

Serapem amin canim aminn
              Evet 1 hafta önden gidiyor yani bebisime göre bugün 9 ay bitti son 10 gün içindeyiz..
              Bakalım nasıl olucak hayırlısı olsun hakkımızda 😊