Asyamira Kızlarr merhaba 32. haftadayım yaklaşık 3-4 haftadır sırt ağrıları yaşıyorum ama şu 2 gündür dayanılmaz olmaya başladı ağrılar siz neler yapıyorsunuz, ne iyi geliyor ağrılarınıza 😏😏
Sumisalii Asyamira merhaba canim ayni haftadayiz ayni sorunu yasiyoruz benkmde cok agriyor surekli sol taraf ama birsey yapmiyorum bn ne iyi gelir bilmiyorumda
portakalcice Asyamira omuz ve sırt ağrılarima YouTube de egzersizler var onları yapmak iyi geldi aktifizyo idi gsliba kanalın ismi oturarak yaptığımız egzersizler olduğu için sıkıntı olmaz bayağı rahatladım yaptığım günden beri.. ağlayacak durumdaydım ağrılardan
NAZ-Naz Asyamira ben de aynı durumdaydım o haftalar hatta ağrıdan ağladığımı biliyorum, magnezyum verdi doktor günde iki kez öyle rahatladım.. Allah şifanızı versin inşaAllah
Asyamira Sumisalii benimde sağdaydı ağrı genelde, şimdi ortaya doğru yayıldı iyice oturamiyorum ayakta duramıyorum, sürekli yatmak da olmuyor 😒😒
Asyamira snnur97 valla benimde öyle sandalye üzerinde yemek yiyene kadar burnumdan geliyor o yemek 😑😑
Araz5_said4 snnur97 bana erkek. Dediler ama dediklerine. Göre hep kız belirtileri mesela sürekli sol da sirtim aşırı ağrıyor karnım yayik şekilde gerçi tek bir kez erkek dediler ama bakalım hep kız belirtileri ama bakalım
Asyamira portakalcice bi ara denedim yapmayı ama çabuk bıraktım sanırım yapmak iyi gelicek başka bi çaresi çok yok gibi 😏😏
snnur97 Araz5_said4 ben ınanmıuorum oyle şeylere yanı benımde kız ama karnııı gorsen sıpsıvrı yanlarım hıc dolmadı hatta her goren bu nasıl karınseklı dye dalga gecıyor😅
Sehera1 Araz5_said4 ben buna inanmıyordum saçma geliyordu doktoruma sordum tamamen vücut tipinizle alakalıdır göbeğinizin büyüme şekli dedi alakası yokmuş yani
elisamnlannesym Asyamira bende 32. Haftamdayim ama benim 1aydan fazla var o berbat birşey kimi zaman zamansız ani olarak bile vuruyo berbat😔😔
Asyamira elisamnlannesym bende oturunca başlıyor ansızın gelen bir sey degil ama mecbur sürekli yatarak günü bitiremiyoruz 😒
gebeskaplumbaga Asyamira evet bende 24 haftalığım geçen hafta ölücem sandım sırt ağrısından dayanamadım acile gittim serum yedim ve sürekli uzandım iyi oldu yürümemi bile engelliyodu ağrılarr🤦♀️
Asyamira snnur97 evet benim de karnım halk arasında erkek diye adlandirilacak sekilde ama cinsiyet kız 😂
Glsn1 Asyamira eşim at kestanesiyle sürekli masaj yapıyor canım özellikle yatmadan önce gevşiyor biraz iyi geliyor