Busrabusra Kizlar su an 10 haftalik hamileyim.ben 2li taramayi yaptirmamayi dusunuyorum.cok takintiliyim ben Allah korusun bi risk cikarsa fln diye Aldirmayi asla dusunmem zaten.o yuzden yaptirmasammi diyorum.siz ne dusunuyorsunuz bu konuda
Haticeyildiz Busrabusra ikili taramayi yaptirma ayrintili ultrasona girersin tabiki aldirma gibi bisey olmaz allahin hediyesi o bebekler bize ama yaptirirsanda icin rahat eder
gizemmm Busrabusra ben yaptırdım risk var dediler çok Canımı sıktılar Kan alıp yurt dışına gönderdiler hiç Bi şey çıkmadı herşey normal İkinci gebeliğinde kesinlikle düşünmüyorum yaptırmayı Ayrıntılı ultrason daha mantıklı onu yaptırdım Bence hiç gerek yok Zaten ilk haftalar çok çabuk geçiyor
Yusufaras Busrabusra ya ikilide down sendromu mu birde zekasına bakıyor ama zaten eğer doktorun 3 lü taramada isterse yaptırma gerek yok ayriyetten para veriyorsun
Busrabusra gizemmm aynen bende kafami doldurmak kendimi sıkıntiya sokmak istemiyorum.hersey Allahtan tabi.rabbim tum evlatlari saglikla annelerine bagislasin