smyr_na Tusami çok ama çok üzüldüm bunu duyduğuma😔 neden kaynaklı oluyormuş peki bu durum? Ve pazartesi kontrole gittiğimde benden de kan alıp bakacaklar mı betaya? Gerildim sanki şuan biraz. bilmediğim konu olduğu için sersem gibiyim, neyi nasıl yapacağımı bilemiyorum🙄
Tusami smyr_na yok canım korkma sakın sende de olacak diye bişey yok, sebebini bende bilmiyorum yarın öğrencem inşallah, hiç kötüyü çağırma , kontrolüne rahat rahat git 👍🌺
smyr_na Tusami Rabbim yardımcımız olsun. Senin de kesin değil ama değil mi daha yarın öğreneceksin? İnşaallah değerlerin artmıştır ve düşündüğün şey gerçekleşmez🙏🙏 dua edicem senin için emin ol🙏🙏🙏
Tusami smyr_na doktor düşük olur dedi telefonda yarın kesinleşecek canım , bende sana dua ediyorum inşallah herşey yolunda gider sağ Salim alırsın bebeğini kucağına 🙏
Tusami smyr_na kesemiz hiç büyümemiş biraz sonra kürtaj olacak 😢Rabbim sizlere sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Ygtkgn smyr_na amin cnm insallah benim beta pzrtesi 640 di bugun kan testi yaptirdim 1450di bende bekliyeyim diyorum pzrtesiye kdr öyle gideyim doktora
smyr_na Ygtkgn ben bir daha gidip baktırmadım hiç kan testime. Gidip yarın baktırayım mı ki? Pazartesi gideceğim doktora diye pek düşünememiştim bunu. Şimdi ama düşünmüyor değilim. Sağlık ocağına gidip baktırayım bi sabah. Sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah bebişlerimizi hepimiz🙏
Deryabelinay Sinemsharing 5+6 ikinci hamileliğim yarın ilk defa kadın doğum doktoruna gidicem ilk defa oluyor gibi çok heyecanlıyım 🙈
Deryabelinay Tusami beta düşük olduğunda ne oluyor neden kürtaj sizi üzmek istemem fakat hiç bilgim yok bu konu da geçmiş olsun 🤲
Deryabelinay Ygtkgn bende çok merak ediyorum 3 yıl önce yasadim bu duyguyu fakat içimde değişik bı heyecan var sabah 9-40 da randevum umarım görebiliriz keseyi kan verdiğim de çok yeniydi 240 çıkmıştı kan değerim şuan kaçlar da hiç bilmiyorum 🙈
Denizayaz Sinemsharing bizde 5+4 ama benim ikinci gebelik henüz dr gitmedim önümüzdeki hafta gideceğim inşallah
Deryabelinay smyr_na aynı zaman da baktirmisiz bende geçen carsamba baktirmistim 264 gibi bı rakam çıkmıştı yarın da hastane de randevum var bakalım ne diyecekler merak ediyorum 🙈
smyr_na Deryabelinay hadi inşaallah güzel haberlerin devamını alalım. Ben de gidip baktırayım o zaman🙄🙄