Gammzze Mrb arkadaşlar 35 haftalık ikizlere hamileyim karnım aşağıya indi ve korkuyorum her an suyum gelcek ve sancim olcak gbi hissediyorum böyle bi durumda olan var mı acaba ?
rmeysaa12 Gammzze bende 35+6 yım. Benimde karnım aşağıda ama öyle hemen doğum olmuyor. Karın aşağı insede
Dnwtr Gammzze benim bi bebeğimin ultrasonda kafası bile gözükmüyor o kadar aşağıda ama gelmeyince gelmiyor. 39+2 hala bekliyorum ki etraftan ikiz bebek erken doğar diye o kadar söylerlerdi.
2_PrensesAnnesi Bursa1616 elinizi göğsünüzün hemen altına koyun orası yumuşaksa karnınız aşağı inmiştir annem sürekli kontrol ederdi midemin olduğu yer ymuşacık oldu 2 gün sonra doğum yapmıştım birde görüntüden belli oluyor
Hmyra_01 ikizcanlarim2021 bende de rahim ağzı kısalığı var 21 haftada bakmıştı doktor 30mm demişti sizin kaçtı
ikizcanlarim2021 Hmyra_01 bilmiyorum kaç rahim ağzın kısalmış hemen ciğer geliştirici olaman lazım dedi riskin artmış dedi geçen hafta oldum muayeneleri sıklaştırdı artık 😔😔😔
ikizcanlarim2021 Gammzze oluyor nstye bağladılar 4-5 gün önce çok aman aman birşey değil hafif çıktı yalancı sancı da olabilir ama kasık ve bel ağrısı yaşıyorum gün içerisinde bir kaç kez
Linam6868 2_PrensesAnnesi Benim de dediğiniz yer yumasak bana öyle geliyor 36+4 haftalık hamileyim karnım o haftaya göre küçük geliyor 🙂 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insaAllah
Gammzze ikizcanlarim2021 aynen bnde nstye bağlanyrum bisey çıkmıyo ama ara ara ağrı sanci oluyo yalancı sancılar olablri dediğiniz gibi
ikizcanlarim2021 Gammzze 35 haftayı görsem diyorum 35 olduğum da da 37 olsam diyeceğim 😊😊 haftanız gayet güzel korkmayın wc harici kalkmayın sürekli kendinizi dinleyin
Gammzze ikizcanlarim2021 bnde sizin gibiydim 33 de 35 görsem diyodum gördüm çok şükür şimdi de 37yi görmek istyrum sağlıklı sıhhatli zamnnda olsunlar istyrum Allahın izniyle 🤲🤲
Gammzze Dnwtr yaa bnm de en çok korktuğum şeydi erken doğum riski ama çok şükür 35 haftalık olduk Rabbim 37i görmeyi de nasip etsin 🤲