Rabia112 Kızlar bir misafirin çocuğu koltuk ve halıma kustu ☹️ halılarda daha dün yıkamadan gelmişti 😩 hemen sildik ama benim içim rahat etmedi özellikle koltuk durumuna. Hala koltuk kokuyor gibi hissediyorum. Bildiğiniz etkili bir temizlik türü varmıdır hem lekesi hemde kokusu için. Koltuğum gözümde pis gibi duruyor
Denizyildizii Rabia112 ay benimde olsa içime sinmezdi silmeyle falan çıkmaz çünkü. Eğer konu komşuda yıkama makinesi varsa onunla çektir
Serapem Rabia112 koku gerçekten varsa koltukta yani yıkamadan cektirmeden gitmez canım örtü olsaydı keşke en azından içine çekmezdi Arap sabunu ve kalıp sabunu deneyin haliniza ve koltuğunuza halıyı silince balkona atın güneş görsün iyice kalsın kurusun koltuğu da yikatamazsan güneş gören yere çek oyle güneş görsün iyice 🤷♀️😘
Rabia112 Esraali birde beni düşün 😩 Pazar günüde doğum temizliği yapılmıştı evimde. Şimdi her taraf pis geliyor gözüme.
Rabia112 Serapem çok teşekkür ederim yarın yapacağım olmadı halıyı yine yıkamaya veririm koltuk içinde yıkamacı çağırırım
Serapem Rabia112 yani son çare onlar ama emin olun güneş onu söker atar Arap sabunu falan çok iyi temizler içine sinmeyen gönder gitsin🙂
Deletedmom_5 Rabia112 Bauhaus’ta koltuk temizleyici sprey var hem leke çıkarıyor hem temizliyor çok iyi bir ürün fiyatıda yüksek degil onunla silin isterseniz
Tugba_13 Rabia112 viking markasının tüm yüzeyler için olan, pembe renkte bi temizleyicisi var. Hem kokusu çok hoş hem kahve çay lekelerini fln halıdan kolayca çıkartabildim onunla. Geriyede güzel, baymayan bi koku bırakıyo. Denemelisiniz ☺️