Tugcer12 Merhabalar 20+6 hamileyim hangi vitamınleri kullanıyorsunuz acaba ? Ben ostecro sabah aksam alıyorım ı mom ve magnorm sağlık ocağında fazla sanki denildi ama bu hafta bir de demir ilacı eklendi kafam karıstı 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Serapem Tugcer12 multivitamin verdi kullanmıyorum almadım da zaten sadece kan ilaci basta folk asit ara ara d vitamini kramp olursa da magnezyum içiyorum değerlerimde iyi cikiyor aile hekimim bile en önemlisi kan ilaci onu eksik etme yeter demisti 😏
Zeynepela1 Tugcer12 bende hamileliğimin başından beri her gün pregnacare.şu an 28 haftama giricem ağrım oluyor osteocare. kullanıyorum arada ultra vitamin d 😁 klasik kan hapı olan ferro sanol mu ne 😂
ZumrutHanim sabah demire basladim 1 gun innate 1 gun microbone sabah aksam progestan ayda innate ve microbone aynigun alcaksin dedi cok yuklenmeyelim dedi
aaysegulll 24.haftamdayım. Multivitamin ve D vitamini kullanıyorum. Bu haftalarda bacaklarımda kramplar oluşmaya başladığı için ek olarak magnezyum şase verdi,her gün bir tane suya katıp içiyorum.
VeraVrea Ben çok kullanıyorum ya inş kraciğerim pert olmaz😪 vinalac multivitamin x1 ocean 1200×2 omega3 osteocare x2 nbt life magnezyum x1 ocean b12 sorey x1 ocean d vitamini sorey x3 Bazen ocean c vitamini
Redpepper Aç karnına demir Sonra d vitamini, multivitamin magnezyum, progestan akşam tekrar magnezyum, progestan