Seyda123krhsn Kızlar 33 haftalık hamileyim evde midye var canım çok istiyor. Hamilelere önermiyorlar diye biliyorum aranızda yiyen oldu mu doktoru herhangi bişey dedimi lütfen yanıt verin 😔
belisslinaa Seyda123krhsn benim de aşırı istiyor ama maalesef civa oranı çok yüksek doktor önermiyor mecbur beklicez 🤣
Serapem Seyda123krhsn ya hayır kesinlikle yemeyin hele ki denizlerin durumunu görüyorsunuz diplerin bütün pisliğini cekiyor midyeler uzmanlar şu anda balığı bile düşünerek yiyin diyorlar ki midyeyi asla heleki hamilesiniz gercekten bugün izledim haberlerde eşiniz de yemesin yedirtmeyin ağır metaller varmış
Gururunannesi Seyda123krhsn tam anlamıyla steril edilmiyorlar malesef . Normalde bile sağlık açısından ötürü pek tavsiye edilmezken son haftalarda daha çok zarar verir . Lütfen dikkat edin
Egosto Seyda123krhsn civa oranı yüksek ve hijyenik değil yememenizi öneririm Allah korusun enfeksiyon olmayın doğuma yakın
Serpilbb Seyda123krhsn benimde canım istiyoe ama hamilelikte zararlı malesef. Az zamanınız kalmış sabredin biraz bebeğiniz için 😄
Annesininkuzusu01 Seyda123krhsn Merhaba, başlığımıza diğer annelerimizin canı isteyebileceğinden yiyeceğin ismini değil sadece yiyecek içerdiğini belirtiyoruz. Mutlu forumlar
Dilekcnkn Seyda123krhsn Ben 22 haftalığım arada canım çektikçe yiyorum doktorum hiç bir şey söylemedi bana yiyeceklerle ilgili iki gebeliğimde de dikkat etmedim yine aynıyım canım ne çekerse yiyorum valla tabi bu benim kendi düşüncem herkesin düşüncesinede saygım var ☺️
Seyda123krhsn Dilekcnkn bende canım ne çekerse yedim düzenli beslenmedim anan midye zeka geriliği yapıyormuş tabi çok yendiği zaman mı zararı oluyo yoksa azı da çoğu da zararlımı bilmiyorum tabiki
Dilekcnkn Seyda123krhsn Yani bende bilmiyorum iki gebeliğimde de hiç duymadım böyle şeyler burada görünce bazen garipsiyorum umarım sorun olmaz tabi