Dseker merhaba ben 29 haftalık gebeyim 21 haftada akandroplaziden şüphelenildi şöyle söyleyim size ilk olarak yine özel bir pedinologa gittim Fehmi yazıcıoğlu o bizi çapa tıp fakültesine sevk etti orda İbrahim kaleli diye bir pedinolog var işinin ehli diyebilirim amino sentez vs yapılacaktı İbrahim hoca 3 hafta sonra gel dedi tekrar çapaya gittiğimizde başla bir pedinolog baktı ve tekrar kısa ölçtülerkendi kadın doğum doktorumla konuştum bu durumu bana seni öyle bir pedinologa yollıycamki kafandaki tüm soru işaretleri gidecek dedi arkadaşım vs dedi bende doktoruma çok güvendiğim için onun dediğini tercih ettik ve Ali ekize gittik bize sıra geldiğinde 15 dk geliyorum dedi 1 saat 15 dk sonra geldi neyse girdik içeri bakıyor detaylı ultrosonda ama sürekli bir telefon görüşmesi aklı yakınının patoloji sonucunu bir yerlere yollamaktı telefon görüşmesi bir türlü bitmedi detaylı usg yarıda bırakıp telefonla görüşüyordu üstüne birde 600 tl para veriyorsunuz bize renkli bile göstermedi yavrumuzu onu bırakın renkli fotografı verilir degilmi ? Onuda vermedi oturun konuşalım dedi genetik tarama testi istedi ve bunu redettim ve zaten o kadar stresliyimki akandorplaziden şüphelniliyor bize giderken koca kafalı küçük bir adamm olucak dedi ve gerçekten kadın doğum doktorum arada olmasa şikayet etmiyeceğim yer kalmazdı …