Tugce0133 dertist benim de kasımın ilk haftası ama ekimin sonu olacak gibi 😁 ne gibi ağrıların var? Benim hiç yok çok şükür
dertist Tugce0133 benim ilk gunden beri var kasikdi ilk sonra belime ve rahmime vurmaya basladi 20 haftaligim ama goren dogurucam sanir 😁
Sevil_12 Detaylı ultrason nasıl oluyor hanımlar 18. haftaya girdik ilk gebeliğim nasipse Kasım’da oğlumu kucağıma alcam benim doktorum hiç doğumla ilgili bir şey söylemedi
dertist Sevil_12 detayli ultrason 20 ile 24 haftalari arasinda yapiliyo bebegin herseyine en ince ayrintisina kadar bakiliyo canim
AlEs 20+4 24 Ekim dedi doktorum bakalım ne zaman gelecek oğlum :) ama ben hareketlerini tam anlamıyla hissedemedim öyle olan anneler var mı ilk hamilelik olunca anlamıyorum galiba
merri07 AlEs ben de hiç hissetmiyorum😞 18 ekim bizim de, oğluşumuz olacak..ilk hamileliğim ondan mı acaba?
Tugce0133 AlEs gayet normal canım bende ilk hamileliğimde geç hissettim bilmediğim için bunda bildiğim için hissediyorum 😊
Sevil_12 AlEs benimde ilk gebeliğim 18. haftadayiz sürekli hareket halinde uyandığımı anlıyor sanki mübarek çocuk çok güzel birşey inşallah tez vakitte hissedersiniz 🤲😍
Maviboncugum AlEs ben de 20+5 deyim. Tam olarak hissedemiyorum ben de hareketlerini. 24 . Haftaya kadar normal olduğunu söylüyorlar, 24 ünden sonra hissetmek gerekmiş ama.
merri07 Bizim de 18 ekim görünüyor, oğluşum olacak 💙 gelişimi 10 gün fln ilerde çıktı. İlk hamileliğim ama ben hiç hissetmiyorum hala😭 var mı benim gibi olanlar?
perilice123 merri07 benim karın kaslarım aşırı zayıf hatta yok neredeyse sıvım da boldu ondan hemen hissettim ilk gebeliğim olmasına ragmen. Siz eğer kaslıysanız belki ondandır.
SeherS merri07 benim de 18 ekim gösteriyor doğumumu , kız ☺️İlk gebelikde geç hissetmek normalmış, bende birsey hissediyor ve hissetmiyor gibiyim yarın 23. Haftaya giricem normal bir durum😀
dertist AhahHbzhz benim ilk bebegim kızdı onda mesela sadece kasiklarim agrirdi simdiki erkek heryerim agriyo
AhahHbzhz dertist Benim kızimda hıc ne bulantı ne ağrı hıc bisey yaşamadım aşırı rahattı anlamadim bile hamile olduğumu unutuyorum ama şimdi belim kasigim karnım dediğin gibi heryerim ağrıyo;)
dertist Aybuss ben devlete gidiyorum orda sormuyorlar ama ben normali tercih ediyorum ilki oyle insallah buda oyle olur
Aybuss dertist Ben orta kulak ve kulak ameliyatı oldum haseki de.. Bir daha kulak zarımın hasar görmemesi lazım yoksa menenjit olurum😔