dertist benim tahmini 3 kasim ama ekim sonu olucak buyuk ihtimal ve aşırı agrim oluyo sizde durumlar nasil
Denizyildizii dertist 7 kasım tahmini tarihde 1 kasım gibi olucak sanki. sezaryen olucak. Neden ağrın var
dertist Denizyildizii ilk haftalarda gittigimde doktor bebek asagida oyuzden agrin olur demisti devam da ediyo
Elif_Eda Remziye_2121 Bizimde normal doğum tarihi 7 ekim ama kızçem erken gelicek gibi duruyor..😊Bu hareketlilikle çok içerde kalacağını sanmıyorum
Defne0 dertist 20 ekim gözüküyor ama doktorum o zamana kalmaz Eylül sonu Ekim başı doğar diyor Rabbimin izniyle inşallah 🤲🏻
Asafimmm dertist 2 tremester balayı diyorlar sanırım sizinki baya kötü geçiyor 😞 sürekli dinlenmeniz gerek öyleyse
a_burcu_bur dertist yaa bende de var iki gündür. 22 haftalığım. Yarın doktora gidince sorucam. Çok önemsemiyorum ama bi danışırım ☺️
dertist Bir_tospik_beklerken bana kalsa bende hemen dogsun istiyorum ama zaman iste bayrama kadar camasirlarini yikarim cantami filan hazirlarim gecer zaman
Smyrayjsldirim Benimde 01.11.2021 de doğumum 🥰 çok tatlı bir tarih umarim zamanında sağlıklı bir şekilde gelir