Anne3 Kızlar 10 lu set 3 tane 5 li set 2 çıtçıtlı atlet 2 alt eldiven 1 penye battaniye 1 müslin 1 triko battaniye yeterli mi acaba ?
Purpura26 Anne3 Islak mendil alt açma örtüsü Ben şahsen biberon falan koymadım. Mama bile koyan var. Hastanenin karşısı eczane mama gerekirse gidip alınır
Anne3 belisslinaa 5 li takımların yanına ağız mendili koydum bide ekstra 2 tane daha koydum 10 tane bez koydum biberon kaşık aldım ama onu nasıl temizleyeceğim?
Anne3 Heather kıyafetlerin hepsi patikli ağustosta doğacak inşallah o yüzden ekstra çorap koymadım koymak gerekir mi?
Anne3 Purpura26 ıslak mendil koydum alt açmada koydum aynen hastanede mama var dediler sıkıntı olursa her yer ezcane
Songulll123 Bende bugün hazırladım bebek için ağız bezi ıslak mendil bez bakım örtüsü bi tane kalın bahtaniye 4 takım yenidoğan seti hepsi kundaklı sarı örtü koydum
Purpura26 seyram Hem omzuna alıp gazını çıkarırken hijyenik olsun hem üstün kirlenmesin kusarsa vs diye. En çok kullanılan şeylerden biri ağız mendili
Heather Anne3 ayakları hiç ısınmıyor ilk doğduğunda alın derim ben.o patikler rçorap gibi sarmıyor zaten ayağını.