momsboys Sinemer3n doktorum bugun 41 e kadar beklemeyecegim dedi kanala girmemiş bebek 👶🏻 tahmini en gec 10 günr kucagımda insallah
Diillara Kardelen27bh aynen öyle bizimde 40+2 oldu ama ne gelen var ne giden sözde kız erken doğar diyorlar 😂😂
Kardelen27bh Diillara aynen canım ben bugün doguruyorum galiba sabah nişanım geldi şimdi sancım var 40+1 olduk şimdi hastaneye gidiyoruz darısı size inşallah hayırlısıyla kucagımıza alalım canım💗
Nilay5959 Ben de 39+3 oldum bugün her sabah kalkıyorum nişan vs gelir diye tık yok kanala da girmemiş kapattı heralde yolu gelmesin diye 😓@momsboys
Srplztrk Bahar27 Sabırla bekliyoruz napalım 😞 Salı günü tekrar kontrol var o zaman belli olur inşallah
gulsahdemircii idiloska benim durumumda öyleydi hatta doktor dönmez demişti son kontrolde ultrasona girmeden sezeryan günü verelim artık bile demişti bi baktık dönmüş 37+5te ☺️
kadriye25 gulsahdemircii hayır normal kontrole gittim nstte sancim çıktı zaten sezeryqn olacaktım öyle doktor hazırlıkları yaptı ve doğum gerçekleşti 😇
Merveulskin123 Benimde 40+4 bu gün dr kontrolü vardı pazartesiye kadar doğmazsa yatış yapıcak dr aynı durumda olanlar var mı
Nilay5959 momsboys canım valla yürüyüş hurma merdiven inip çıkma aklıma ne gelirse yapıyorum hala gören karnın tam inmedi diyor valla çıldırıyorum ☺️