Diillara Kardelen27bh evet gittim henüz sancı ve açılma olmadığı için Çarşamba günü 41 hafta oluyoruz Çarşamba günü yatışım yapılacak suniylede olmazsa sezeryan olacak dedi doktor bakalım hayırlısı inşallah ❤️
Berfininannesi momsboys Doğum sancısı gerçekten anlanmicak gibi değil çok şidetli ve sık oluyo mesela sancı giriyo 20 saniye suruyo bırakıyo 5 daka da bir 3 daka da bir o şekil oldu bende
Sezinn Nilay5959 40 haftalık olduk bizde bugün işte yarın kontrole gideceğim normal doğum bilmiyorum zordur tabi de sezeryan için sabah gel demişti korkuyorum ben 😢
Nilay5959 Sezinn hayırlısı sağlıklısı hangisiyse o olsun canım bende salı günü gidicem bende korkuyorum valla ne yalan söyleyeyim ama bebislerimizi kavusucaz diye de aşırı heyecanlıyım ☺️
momsboys Diillara benimde çarşamda 39+4 ramdevum var acılmam varsa bence suni ile yatısımı yapacaklar yine yoksa 40. haftayı bekleyecegiz sonrasına bakarız dedi doktorum ama 41 i beklemem dedi
FatmaDemirr momsboys 38+3 olduk ama ne sancı var ne başka bir şey tık yok oğluşumun geleceğine dair 🥰
momsboys Uerdem ah o 14 haziranı eşim ne kadar istedi bekledi😀 dogum günüydü aynı gün olsun diye mücadele ettik gelmedi. dün babalar gününe gelsin dedik onada gelmedi😀 programa göre son 5 yazıyor bakalım