biyologelif Bhjjjjjj kaşarı eklemenişim inanın heryerde bjnlar yazıyır ekmeğin tatlının faydası yok özellikle kaşar muz ve ceviz aldırıyor
Havvanur42 Bhjjjjjj yaa canım ciğer geliştirici mi yapılıyor :( 34+0 da benimki 1750 gramdı ama doktorum öyle birşey demedi
rosatue Havvanur42 teşekkür ederim içimi rahatlattınız doktorum o kadar konuşmuyor ki… 😂 normal deyince alt sınırda mı üst sınırda mı diyorum. Normal sınırda diyor. Ben de bekliyorum ki alt sınır şu kadar kilo üst sınır şu kadar kilo desin ama yok.
Havvanur42 rosatue youtubede birçok doktorun haftalarla ilgili videosu var onları da dinleyebilirsiniz çok faydası oluyor bana bilgilenmem için :)
Whiteswan biyologelif benimde ayni 31+3te 1670 gr banada az geldi herseyi yemeye calisiyorum kilo alsin die ama pek fayda etmedi bu sefer meyveye agirlik verdim bakalim nasil olacak
biyologelif Whiteswan evet meyve kilo aldırıyor kaşar muzda bende şeker olduğu için meyve yiyemiyorum çok
Havvanur42 Bhjjjjjj aslında kilosu iyi neden iğne yaptırıyor ki özel hastane mi? Bence başka doktora daha gözükün