Mihriban_27 Mugemurside1 ya Ankara’yı bilmem ama yırt dışında yaşıyorum 5 haftadan beri alttan muayene oluyorum şimdi 31 haftalık hamileyim ve hala devam ediyor 😞🤷♀️
Mugemurside1 Mihriban_27 Alttan ultrasonla bende muayene olmuştum 32. Haftada sancım var diye. Şuan 39. Haftadayım nst de sancı çıktı ama Çatı muayenesi yapmadılar
Mihriban_27 Mugemurside1 benim demek istediğim de Çatı muayenesi işte sürekli burada çatı muayenesi yapıyorlar 😩
Mugemurside1 Mihriban_27 aa neden öyle yapıyorlar ki Açılmaya neden oluyor diye biliyorum çatı muayenesinin
N_A_Z_L_I_M Mugemurside1 Hayır canım alttan muane edeceğim dedi açıklık var mı diye açıklık yok dedi muaneden sonra gittim nstye ordada sancı çıkmadı 1 hafta sonra gel dedi
Mugemurside1 N_A_Z_L_I_M anladım canım. Ben dün gittim bebek kanala girmiş nst de 3 tane 40ın üstünde sancı çıktı bunlar çok küçük doğumu başlatacak sancı değil dedi sancılarım da vardı zaten ama çatı muayenesi yapmadı 3 gün sonra tekrar gel dedi.
Mugemurside1 N_A_Z_L_I_M Teşekkür ederim çok soru sordum ama hangi doktor yapmıştı çatı muayenesini size
Beyziikoo Mugemurside1 Bana doğuma kadar yapılmadı yani bakmak için yapılmıyor acil, ters bir şeyden süphelenirlerse yapıyorlar. Bunu kadın doğum doktorları da demişti yapmıyoruz sadece doğum anında bakıyoruz demişti.
Mugemurside1 Beyziikoo geçen hafta gittiğimde biri doğmuyor 40+3 oldu dedi doktora doktor da çatı muayenesi yaptı. Bazı doktorlar daha erken yapıyor sanırım