Bir pozitif doğum hikayeside benden olsun ilk doğumum tabi ne yaşamam gerek bilemiyorum 🙈keloid rahatsızlığım olduğu için ameliyat olamıyorum sonuna kadar normal dedi doktorum.38.haftada gece 1 saatlerinde suyum geldi tabi ben kaçırdım zannediyorum nasıl utanıyorum ama eşim uyuyor ne yapsam bilemedim ama su gelmeye devam ediyor baktım nişanım geldi.hemen üzerimi değiştirdim bir havlu koydum eşimi uyandırmaya çalışıyorum suyum geldi hadi gidelim sabahı beklesek olmaz mı diyor 😂dedim kalk yoksa annem ile giderim evde kalırsın.tabi hastaneye vardık sancım yok sadece suyum geliyor.sabah doktorum geldi suyumuz gelmiş nasıl hissediyorsun diyor çok şakacı bir doktordur dedim hiç doğmaya niyeti yok ben iyiyim.tabi öğlene kadar bekledik bir kıpırtı olmayınca suni sancıya geçildi bu sefer sancım başladı ama hanımefendi yukarı toplanmaya başladı.bir yandan canım acıyor ağlıyorum bir yandan kayınvalidem ve annemi ağlamasınlar diye teselli ediyorum en sonunda çıkın daha çok ağlatıyorsun dedim.bu arada da eşim dışarıda uyuyormuş😂dedim gitsin odayı süslesinler ben sezeryan doğumu kabul ediyorum eşimde onay verdi.tabi doğumhaneye girdik müzikler çalıyor ortam şahane😂ekstra ağrı kesici takalım mı dediler eşime soralım dedim numarayı girdik bilmiyorum telaştan mıdır yanlış numarayı aramışız dedim kapat bu benim kocam değil 😂😂tabi onuda hallettik 10dk içinde kızıma kavuştum artık odaya çıkıyoruz hepsi beni bırakmış bebekle yukarı çıkmışlar bir tek eşim kalmış yanımda.ama ben doğurdum hala herkes ağlıyor🥺dile kolay 5yaşında şu anda ve minik bir kız daha geliyor aramıza🥰uzun oldu ama anlatmadığım o kadar olay var ki 🥰Allah’ım inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza nasip etsin 😍