Mrvtkn Ayy neler çektim ya regl olduğum gün hayat dururdu benim için iki büklüm saatlerce ağlardım iğne vurulmadan rahatlayamazdım benim tek umudum çocuk doğumca geçmesi geçmezse kendime gelemem 😂 bu arada sadece normal doğumda mı geçiyormuş????
Nur_tanem Mrvtkn ben normal doğum yaptım 😂 annem de iki normal doğum ama geçtiği filan yok brnim annemde menopoza kadar ağrıdı derdi 🤭 alakası varmı yok mu bilmiyorum
Bahar_kzlrmk00 Nur_tanem kesinlikle agrısı 9 ay 😊resmen kadın olmak zor birde çalışırken dahada zor hersey zaten hastalığın verdiği stres agrı yetmez gibi çalışan bayan olunca 5 kat daha kötü oluyor hamilelikten sonra eski hallere devam 😊
Bahar_kzlrmk00 MomHero2 bunu bilmiyordum bende agrı kesici inne her ay bu sekilde geciyordu sonra dedim kendi kendime inne yok diyerek bıraktım agrı kesiciye devam ettim sonra baktım olmuyor agrı kesiciyide kaldırdım hayatımdan yani irade ile agrılarıma katlanmaya alıştım
Bahar_kzlrmk00 Nur_tanem ay inşallah gecer de kurtuluruz cok geçmezse bile hafifleşse Dr yeter 😂umudum kalmayınca ben
Nur_tanem Bahar_kzlrmk00 😂😂 ama bak bana hayıt otu tohumu tavsiye ettiler bir araştır gerçi emzirirsek içilir mi onu da bilmiyorum da o ağrıyı biraz olsun hafifletmisti benim son zamanlar içmiştim yeşil çay gibi bir tadı vardi kadın hastalıkları için birebir bir bitkiymis