Fatma272727 Hilalkorkmaz sagsalim kucaklarimiza almayi rabbim nasip eylesin insaAllah rabbim hic bir anneyi karni dolu kucagi bos birakmasin
Fatma272727 Rceyda benimde Allah nasip ederse bir oglum olacak 🙂birde kizim var 10 yasinda cok sukur rabbime iki sevgiyi de tattirdi
Lavi85 Minnak-kalbim bendede aynı çatı kemiği ağrısı Çar oturup kalkarken bacağımı kaldırıp indirirken aynı şekilde magnezyum kullanıyorum ama geçmiyor niye oluyor acaba
Fatma272727 Zeyyyn masaAllah annesi saglikla gelsin minik meleklerimiz hic belli olmaz benim cocuklar erkenciler ilki 35 haftalik ikinci 36 haftalik dogdu bakalim bu ne zaman dogacak 🙂🙂🙂
Fatma272727 Lavi85 masaAllah buyudu artik bebegin o yuzden hareketleri daha da sert oluyor benim oglum saolsun once minik minik vuruyordu simdi cok sert agamiz
Fatma272727 Rabbim tum annelerimizin evladlarini sagsalim kucagina almayi nasip eylesin once Allaha layik bir kul resule layik bir ummet bizlerede hayirli evladlar olmayi nasip eylesin insaAllah rabbim hic bir anneyi evlad acisi ile sinamasin insaAllah