[silindi] Kızlar 6+4 haftalığız yarın kan sonuçları alıcaz ilk pembemsi sonra kahverengi damla gördüm normal midir
Nursocum [silindi] seninki muhtemelen yerleşme kanamasıdır ama yine de bir görünmen gerek. Benimde kırmızı kanamam var resmen adet gibi
[silindi] Seymamuge yarın saat 10da gidicem kan sonucunu da bekliyorum çok az gelmiş ama yerleşme mi anlamadım
Hyttt [silindi] canım sen bence hemen doktorunu ara sor Allah korusun bi sıkıntı yaşama lekelenme gördüysen
Nursocum [silindi] o bana oğlumda olmuştu doktor yerleşme kanaması dedi ama yine de progestan verdi ihmal etme. Benim şimdi daha farklı ya düştü yada başka bişey
[silindi] Nursocum progestin ney kız daha doktor görmedi beni bide kan sonucu bekliyorum Allahım ya yarın doktora gidicem 🤗😂
Nursocum [silindi] hormon canım düşüğü önlüyor. Benide daha görmedi randevum var ama şimdi gidicem. Oğlum uyuyor kıyamıyorum
moonlight-52 ben de 7 haftalığım dediğiniz lekeleme bende de oldu ama sakın endişelenmeyin yerleşme anı olabilir. progesteron verdi doktor her ihtimale karşı ama
[silindi] moonlight-52 bana da verir mi yarın ilk kontrolüm olucak acaba alttan kontrol olur mu yoksa göbeğimden mi bakar
Zeynepnurr Bende 6+4 üm lekelenmem olmuştu aynı öyle doktor her ihtimale karşı progestan vermişti ama o bende inanılmaz baş dönmesi yapmıştı bugünde kontrole gittim şikayetlerimi söyledim iğne yazdı haftada bir iğne olcam 1 ay boyunca
Zeynepnurr Yani büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır ama yinede doktora gözük kontrol etsin bide ağır birşey kaldırma biyere uzanma sert hareketler yapma canım
nevamm1 @1#15808345 senin korkutmak istemem ama tebrini al canım hiç bı kanama normal değil gebelikte benim doktorum öyle diyor bence hemen git belki bı ilaç verirler iğne falan yaparlar en azından tedbirini almış olursun.