Birmucizeannesiii Kızlar pzar günü yoğun kanama ile acillik oldum iğne serum yapıldı eve geldim devam etti 7 gibi kesildi ara ara kahve leke halinde pzartesi doktoruma gittim bebeklerin iyi olduğu yerlerinin iyi oldupu kanama alanı yoktu şükür ama bazen plesenta aşada olabiliyor bu haftlarda hem rahim büyümesiyle hemde plesentanın yukarı çıkmasıyla damar açılması oluyorr kanaman onun için olmuştur dedi progestan hap içiyordum zaten devam etmemi söyledi hem progestan iğne hem proluton iğne yazdı çarşamba kontrole gidicem sorum şu bnm gibi bu durumu yaşayan oldumu???
ogretmen_anneee Birmucizeannesiii bana da plesentan asagıda dediler 13üm bende her hafta proluton depot iğne oluyorım
Meliskam Birmucizeannesiii merhaba canim bendede 12 haftada plasenta delige yakin soyledi…16 haftada ayni kalmisti yine ayni seyi soyledi ama 16 haftadan once plasenta icin herhangi bir durum soylemek dogru birsey degilmis ogrendim cunki tum hamilelerde once asagida oluyor sonra yavas yavas göç yapiyor…bu doktorlar onceden boyle soyleyip niye strese sokuyorlar bizi 😒
elisa123 Birmucizeannesiii benim de olmustu kahverengi lekelenmem olmustu 15. haftamda plesetann aşagıda oldugunu öğrendim 19. haftamda tekrar yogun kahverengi akıntım oldu acille gttik alttan muanede plesetanda da kanama oldugunu soylediler yatısım yapıldı 3 gün kaldım suan 22 haftalıgız halen aşagıda iş cinsel iliski egilip kalkmak yürümek yasak doktorumuz yukarı cıkabilir dedi bir umut beklemedyiz
Kubra01_ Birmucizeannesiii benim 16. Haftada şiddetli kanamam oldu canam plasentam aşagıdaydı kendimi hiç yormadim dinledim 34. Haftamdayım plasentam yukarı yeni çıktı
mujdezengin Benimde plesantam asagıda ama doktorun demesiyle 13 haftalık da yukarı çıkmaz hatta ben 17 haftada öğrendim , 28 haftadayım geçen muayenede henüz tam çıkmamıştı yavaş yavaş dedi , bazen çıkmadığı da oluyormus
Birmucizeannesiii mujdezengin hım inşallah çıkar canım seninki bana kesin birşey demedi zaten bazen bu haftalarda yukarı çıkabiliyor dedi bende yaşayan varmı diye sormak istedim😊
Birmucizeannesiii ogretmen_anneee bende bugün ve cumartesi progestan yaptırıcam oazar proluton yaptırcam çarşamba kontrole gidicem proluton kullanıyordum zatn 9 haftalıkken bıraktım
mrvtsc ogretmen_anneee iyi akşamlar peki kanamaniz var mi bana da eşi aşağıda çıkması lazım dedi çok şükür benm ne kanamam ne ağrım ne sızım var hersey yolunda gibi ama doktor eşi aşağı da dedi 13 hafta da
Birmucizeannesiii Meliskam bnm gebeliğim ikiz birde şiddetli kanama olunca doktorum plesentadan kaynaklı olabilir dedi rahimde kanama yoktu bebeklerin yeride iyiydi artık çarşamba ne diyecek bakalım🤷🏻♀️
ZumrutHanim Birmucizeannesiii profilime baksana uzun uzun anlattim canim yukarda gönderilere tikla tartismalari sec kanama basligumu oku
Tuggcce_18061997 Birmucizeannesiii İnternette okuduğum kadarıyla alttan pek muayene önerilmiyor benimde plesanta aşağıda umarım çıkar geçen haftalarda kanamam çoktu çok şukur geçti hem proloton hemde progestan fitil kullanıyorum inşallah sağlıkla alırız
Birmucizeannesiii Meliskam sağol canım rabbim hepimize bebeklerini sağlıkla kucaklrımıza almayı nasip etsin inşallah🤲🏻
ogretmen_anneee mrvtsc lekelenmem oldu ama proluton iğne oluyorum canım bir de dinleniyorum sende öyle yap birşey olmaz Allah’ın izniyle
mrvtsc ogretmen_anneee ben ilac kullanmıyorum ama dediğiniz gibi dinleniyorum ağır bisi kaldirmiyorum ayakta fazla durmuyorum inşallah düzelir
Birmucizeannesiii elisa123 biraz dikkatli olup istirahat edip bu günleride arlatırız inşallah cnm 🤲🏻😘
Tuggcce_18061997 Birmucizeannesiii Bende en sonunda kendime göre doktor buldum bende hemde servikal kısalık var Rahim kısalığı nasıl olacak bilmiyorum