Gizemm18 Kızlar beşiklerinizi nasıl tercih ettiniz nereden aldınız resim atarmısınız banada fikir olsun çok kararsızım nereden aldığınızıda yazarsanız resimlerin altına çok iyi olur 😊
metehaninannesiii Gizemm18 ben oyun parkı tercih ettim kullanımı rahat taşıması kolay ve katlanabiliyor
Habibeburak Gizemm18 e bebekte bebekonfordan aldım fiyatıda uygundu 569 tlydi sanirim.fotograf yükleyemiyorum
BusraUras Gizemm18 ben park beşik aldım. Kurulumı kaldırması kullanımı herşeyi çok rahat. Rahatlıkla gittiğiniz heryere de götürebilirsiniz. Ebebekten prego Miami 70×110 cm aldık. Fotoğraf atmayı bilmiyorum o yüzden atamadım. Modelden bakabilirsiniz. Anne yanı olma özelliğide var.
metehaninannesiii Gizemm18 civilden aldık canım civilin sitesine girip bunu yazarsanız çıkar sipariş verdik daha gelmedi Baby Hope BH-1080 70×110 cm Royal Anne Yanı Oyun Parkı - Mavi
kelebegimm07 Gizemm18 daha gelmedi yarın gelir büyük ihtimalle ama arkadaşım aynısını aldi aynı böyleydi çok beğendim o yüzden bende aynısını aldım ☺️