Huris Mukaddess bende 14 kg ald im nasıl aldığımi bilmesemde bebislerimiz iyi olsunda veririz elbet bizde 😊
Cigdem91 Mukaddess 25+3 üz 6 kilo aldım doktorum erkek çok bakmıyor kiloya her zamanki gibi yiyorum ama alıyorum malesef 🤷🏼♀️🙇♀️
EdaKnayenkartal Bende 6-7 kilo almışım bide pek bişe yemedğim halde 😬 ama pek bellı olmuyor 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Bende yarın doktora gidicem bakalım ne dicek 25 hafta benımde 🤭
Mukaddess EdaKnayenkartal bana da çok kg almışım gibi gelmiyor ya da öyle durmuyor ama doktorum bayaga takıldı duruma :(
EdaKnayenkartal Mukaddess son aylar hızlı kılo alımı olcak diye doktorlar takılıyor bence 🤷🏼♀️ İnş fazla almayız cokta takmayalım doğduktan sonra bütün kılolar gider 😬🤭
Duyguynrky Badgirl_ bu arkadaşı burdan atabilir miyiz standartları bozup psikolojik baskı yapıyor 🤣 şaka bir yana sağlıkla geçsin hamileliğiniz bebeğiniz sağlıkla gelsin
Badgirl_ Mukaddess Valla oldu cammm aslnda biraz genetik ablam 9 aylik hamileyken karni 5 aylk gibi duryodu😂 bide ben hic ilac kullanmdm ondan da olabilir vitaminler kilo yapyo diye duymstm
Duyguynrky Mukaddess 29.haftamdayım 10 kg oldum çok şükür 🤣 güya hamileliği 12 kg ile kapatacaktım yalan oldu tabi ki