Kuzeyibeklerken Kolan Hastanesi’ne gidiyorum sadece bir kişiye test yapıp o kişiyi yanına alıyorlar baba gelirse ekstra kimse gelemiyor başkası gelirse baba giremiyormus peki amleiyathane kısmında baba gelebiliyormu bilgisi olan var mı böyle bişey yasayan oldumu
Semanurozgan Kuzeyibeklerken benim bildiğim o hastane için değilde normal hastanede yanında refakatçi kalicaksa o ayrı baba amelîyathanenin önünde bekliyebiliyormus ilk gün bebeği görmek serbest ertesi gün görüş saati dışında giremiyormus
Taze_gebe Kuzeyibeklerken benim hastanem testi neg olmak şartı ile doğum katına tek kişi çıkmasına izin veriyor. Asansörün önünde nöbet tutup kovalıyolar aşağı🙊 yani anne baba eş kardeş kim kalacaksa tek kişi anne beş dk görsün baba şurda beklesin esnekliği yok çok katı şekilde öyle dediler ☹️
Kuzeyibeklerken Semanurozgan inşallah oyledir cumartesi gidicem sorucam inşallah öyledir en azından oğlum ve babasi çocuğu görsün ben onları göreyim istiyorum ❤️❤️
HakunaMatata Kuzeyibeklerken eşinizi refakatçi olarak alabilirsiniz. Benim de İnşallah haftaya doğumum. Eşim kalacak yanımda.
Kuzeyibeklerken Emirinannesi34 doğuma girecek kişiye ve yanında kalacak kişiye test yapıyorlarmış sadece o kişi kalabiliyormus kimseyi almiyolarmis
Emirinannesi34 Kuzeyibeklerken size teat yapılıyor dendi banada ama eş yada refakatçi için demnemdi ve 1 kişi kalıyor, hastaneye ziyaretçi yasak dendi
Kuzeyibeklerken Emirinannesi34 doğum paketi aldık içinde 2 korona testi var dedi refakatçi ve size yapılacak dendi her hastanenin sistemi farklı demekki
HakunaMatata Kuzeyibeklerken umarım bir çözüm bulursunuz 🙏🏻 Yemekli,halaylı düğünler serbest.. doğumumuza ikinci bir yakınımız bile gelemiyor 😕
Taze_gebe Kuzeyibeklerken işte bi yandan herkes başına üşüşmicek bi yandan da torunlarını göremicrkler hemen napalım allh sağlık versin buna da şükür
Emirinannesi34 Kuzeyibeklerken ben özel muayenehanesi olan bi doktora gidiyorum. Hastaneye gitmedim hiç, anlaşmalı hastane bize doğum paketi demedi doğumdan 1 hafta önce geleceksiniz gerekli tahlilleri testleri yapcaz 1 kişi yanınızda kalacak dendi bu kadar. Normal doğumda nasıl hafta verecekler onu merak ediyorum bende
Kuzeyibeklerken HakunaMatata aynen öyle sonuç olarak hastaneden çıktığımızda o kişinin yanına gideceğiz mantıklı düşünüldüğünde en azından babalara biraz daha esnek davranilabilir 15 dakika bile olsa
Taze_gebe Kuzeyibeklerken babaya test yaptırıp onu alıcam ben refakatçi olarak annem hastanede perişan olur dizlerinden rahatsız koşturamaz korona riskine de atamam onu salgın olmasa da çekirdek aile olarak eşimin kalmasını isteyecektim Ztn düşüncem buydu çünkü ben kendimi topladıktan sonra değil o acılar sancılar vs halimi görmesini istiyorum☺️ Yapı olarak güçlüyüm çünkü her şeyi hallederim kafasındayım bu da doğum bebek bakımı kolaydır algısı yaratsın istemiyorum naz yapmak istiyorum😂
Kuzeyibeklerken Taze_gebe eşim 2 bcuuk yaşındaki oğlumuzla kalacak kimsede kalmıyor yemek yemiyor babası yanında olacak o yüzden