Kirazkiraz Merhaba kızlar bugün öğrendim cinsiyeti kız annesi oluyorum 18 haftadan selamlar teyzelerim…💝👶
Yagmr000 Kirazkiraz hayırlı evlat olsun sağlıkla kavuşun 🥰 içinizden ne geçiyor du anneler hisseder diyorlar
nevamm1 Kirazkiraz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende çok kız hissediyorum çok istediğim için herhalde p.tesi belli olucak benimkide Allah’ım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize 🌹
Kirazkiraz nevamm1 aminn inşAllah bende kız daha baskındı hissiyatımda Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn😍💕
Kirazkiraz SevdaBati aminnn inşAllah çok teşekkürler Sizde ve tüm hamişlerimizde sağlıklı bi şekilde kucaklarına alsınlar inşAllah😍😍💕🤗
Kirazkiraz Ruyasusam amin inşAllah çok teşekkür ederiz Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin😍❤
Kirazkiraz Syma-ma Allah hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 😍❤ çok teşekkür ederiz 👶
Kirazkiraz rose92 amin inşAllah çok teşekkürler Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin😍❤
Buseninannesi_21 Kirazkiraz Artık gelsin pembiş 💖💗💟💝💞💓süslü ciciler 🐣 Allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin 🌸
Kirazkiraz Buseninannesi_21 evet yaa😁😍💝💝💝 sağlıkla kucaklarız inŞallah yavrularımızı hepimiz çok teşekkürlerr😘