Babykuzucuk Yumurtlama telefon tarihine göre 4 hazirandı bugün test yaptım ama malesef negatif başka bu tarihlerde olup yapan varmı? Yada daha sonra sonuc değişirmi
Yagmr000 Babykuzucuk tabiki geç döllenme olup sonradan değişebilir sanırım 12 gün olmuş en makul 14 gün yapmak
Nehir-Poyraz Babykuzucuk uygulamalar benim hep farklı gösteriyodu ben iki aydır testle takip ediyorum uygulama yanıltıcı oluyo testle takip etmelisin bence kesin sonuç istiyosan
YelizYildirim Babykuzucuk benim de 6 hazirandı. 10. Günüm bugün dayanamadım şimdi yaptım test ama negatif 🤷🏼♀️
zehranurr Nehir-Poyraz ben uygulamayla hamile kaldım🙄 hiç inanmıyordum yumurtlama tarihi olduğuna ama denk geldi sanırım🤷🏼♀️
KubraAydin Babykuzucuk trendyoldan veya instagramdan Ebru Ceylan birgebeningünlüğü sayfasından alıp deneyebilirsin canım ☺️
YelizYildirim Babykuzucuk 4 aydır bende hep tek çizgi görüyorum. Benim hamile kalmam biraz zor bazı sorunlarım var. Ama seni hep görüyorum forumda. İnşallah elin kucağın boş kalmaz 🥰
YelizYildirim zehranurr benimse ilk bebeğim program aracılığı ile olmuştu. Genellikle kadınların çoğu 14. Gün yumurtlar. Sizin de yumurtlamanız normal demekki ☺️
Nehir-Poyraz zehranurr olabilir benim hiç denk gelmedi ya çok önce oldu ya çok sonra 🤣 uygulamya bakarak aylrca boşa zaman harcamışım 🤦🏻♀️😁😁