Aylinsemih esrvl yumuşak olanı alman gerekirdi canm sert olanlar beklemeklik malesef hemen yiyemezsin
MommySharkdutdutdutut tgba715 🙇🏻♀😄🤣kiz onlarin yaninda ne oluyo ki ona 😄 kendini fakir hissedip eziklesiyordur 😄😄😄😄😄😄🤣🤣🤣
esrvl Elbet-birgun-kavusacagiz hepsi sertti ben yine yumuşağını aldım. Ama yine sert yumuşak değil. 2 3 gün bekletirsem yumuşar galiba.
MommySharkdutdutdutut tgba715 birgun avakado alirsam 🤭ilk senin tavsiyeni dinleyip elmanın yanina yerlstiricem 😍😁😁😁😁😁
tgba715 MommySharkdutdutdutut o zaman şu tarifi de denemeni öneririm. Yarım avokado, 1 dilim süzme peynir, tuz, karabiber, limon. Ekmeğe sür ye inanılmaz lezzetli oluyor ☺️
MommySharkdutdutdutut tgba715 Ay cok tedekkur ederim 🤭 peki gebelikte faydalı mi avakado 🤭 ekran görüntüsünü cektim hemen alip yapicam🤭😍allah razi olsun
esrvl tgba715 avakado muz ve yoğurtla püre gibi yapılıp yendiğinde faydası olur mu? Ayrıca yarım avakado nasıl ve nerede saklanmalı?
Thutik esrvl 2-3 gün dışarıda kalsın dolaba koymayın yumuşar zaten hemen. Herhangi bir meyve varsa onun yanına koymak daha hızlı yumuşamasını sağlar