Deniz00 zehranurr bende 27+2deyim göbek deliği üzerinde 3cm bile değil belli belirsiz çizgi oldu sadece
Biranneadayiiii Ben kendimi bildim bileli o çizgi var bende 😁 çok net bı şekilde değil tabiki çok hafif şekilde vardı şuan 19+3üm biraz daha belirginleşmeye başladı
Miniikanne zehranurr evet canım herkesde cıkar o cızgı bendede 17 dem sonra belırgınlesmeye basladı sanıyorum :)
Yakubra Kbra_em Masallah Allah bağışlasın. Bizim genişimizde erkek bende de o çizgiden mevcut. Koca kari söylemlerine göre erkek bebekte oluyormus bu çizgi 🤷🏻♀️
Miniikanne zehranurr yanı normalde cogu kısıde cıkıyo canım ıstısnadır cıkmayanlarda oda salgılanan bı hormondan kaynaklı
mucizebebek03 Berktas hayırlısı canım çizginin ne önemi var bebişler sağlıkla gelsin inşALLAH yeter😍🥰🥰😘
muallimehanimmom5 zehranurr 16. Haftadayım bende belirgin bir şekilde çıktı o cizgi daha göbeğim çıkmadan 🤷🏻♀️ göbek bölgesi ve bacak bölgesi tüğ de de artış var 😩
Bebisininannesi1202 zehranurr bende hemen çıkmaya başladı😔😌beyaz tenli olduğum içindir belki hemen fark edildi göbek deliğimin üzerine kadar belli şuan
Minoo01 zehranurr bende çıktı 25 den sonra. Şuan oğlum 1 buçuk yaşında geçti çizği. Çevremden geçmez vs deyip kafamı karıştırmışlardı.
zehranurr FatoRamo kasıktan göbek deliğine doğru uzanan kahverengi bir çizgi. Hatta göğüse kadar uzanıyormuş bende burada okudum