elifnurrrr Taze_gebe alttan muayne olduğum için dedi doktor ama bilmiyorum ki o yüzden mi yok sa nişan mı
Mercimekinannesiii Mrym1407 hayırlısı ya gelirse de haftası erken değil 38 nasip diyelim. 26 saat oldu yaptıralı lavaboya her gitmem de bir parça geliyor beyaz akıntıda hafif kan 🤷🏻♀️ Nişan olduğunu düşünüyorum.
Mercimekinannesiii Ebru92 hayırlısı ne diyelim ilk gebelik olunca bilemiyor insan bir endişe, evham hali oluyor 😬
Mervegnlts Yagmur515253 Aminn inşallah cümlemizinkini inşallah Rabbim yardımcımız olsun 😊 oh ne güzel çok iyi etmişsin canım
elifnurrrr Yagmur515253 canım çatı muaynesinden sonra bebek hareket ettikçe rahminde batma ve acıma hissi yaşadın mı ben sabah muayne oldum sabahtan beri bebek hareket ettikçe rahmimde acıma ve batma gibi birşeyler oluyor bide kasıklarım da belimde ağrı var
Yagmur515253 elifnurrrr acı ve batma hissini son bir haftadır yaşıyorum. Ama muayeneden sonra göze batacak bı durum yaşamadım . Çok az bi kanamam oldu oda eve gelene kadar durmuş .batmalarim falan vardı zaten hala devam ediyor
Melikemurat elifnurrrr bnde oldum canm bugün çok karnım ve belim agrıyor adet sancısı gibi normalde olmazdı hıc ve kanama oldu muaneden sonra
Yagmur515253 elifnurrrr herkesde farklı demekki kimisinin her hafta alttan muayene si oluyormuş bı sıkıntı yok diyorlar ama bilemiyorum sizinkini
Bahar27 Yagmur515253 bende bugün yaptırdım 38+2 hiç acımadı ne olduğunu anlamadan bitti ama kanamam olmadı
elifnurrrr Yagmur515253 bende 1 kere normal doğurdum ama doğurana kdar gelen giden hemşire stajyer doktor ebe herkes baktı açılma kaç cm diye devlette yapmıştım doğumu 4 yıl önce bundada öyle olur zannediyorum ama umarım olmaz