Yagmur515253 Biraz kanamam oldu sizde de olmuş muydu doktor enfeksiyon var dedi ama acaba nişanı falan mu getirdi anlamadım🙄biraz tedirgin oldum açıkçası. bu arada hiç acımadı yaptıracak olanlara duyurulur 😊
rmseren Yagmur515253 bende 38+2′yim daha bugün oldum muayene,doktorum lekelenme görebilirsin o normal dedi,ama canlı renkli ve çok kanaman olursa ya da suyun gelirse mutlaka haber ver dedi
Ceren2807 Yagmur515253 Yagmur515253 bende kanama olmadı ama doktor hafif lekelenme olabilir endişelenme dedi. Muayene olurken biraz canım yandı benim hiç acı hissetmedim diyemeyeceğim 😏 sağ kasık bölgemdede ağrı var
Omerhatice Yagmur515253 bende 2 gün evvel oldum küçük kahve leke geldi başka bisey olmadj Oglumdayken o leke bile olmamıştı 😊
Sehribannnn Ben daha olmadım 38+3 ebe doğum pozisyonda zaten dedi hastaneye gidip bakarlar hassas orası doğumu tetiklermiş dedi
Mercimekinannesiii Ben de 38. Haftadayım dün yapıldı çatı muayenesi kanama oldu. Bugünde akıntım kanlı geliyor. Acaba nişan mı diyorum. Adet sancısı gibi de sancım var doğumu mu tetikledi acaba 🤨🤨🧐
Yagmur515253 Mercimekinannesiii bende pişman oldum yaptırdığıma. Doktorum kırmızı kan parlak kan gelmedikçe korkma buda geçici önce kahverengiye döner sonra geçer dedi
Mrym1407 Mercimekinannesiii aynisini bende yaşıyorum valla canım doğum sancısı mi bilemedim dün çatı muayenesi yaptırdım bugünde mukus şeklinde akıntı vardı sancilarimda var
Mrym1407 Mercimekinannesiii aynisini bende yaşıyorum valla canım doğum sancısı mi bilemedim dün çatı muayenesi yaptırdım bugünde mukus şeklinde akıntı vardı sancilarimda var
Ebru92 Mercimekinannesiii benim de öyle kanlı akıntım geldi çatıdan sonra 1-2 gün ,ama doğumu tetiklemedi gelmiyo bebiş😂
Mercimekinannesiii Yagmur515253 bende keşke yaptırmadaydım dedim dayanılmayacak bir acı değil ama insan rahatsız oluyor doktor elini verdi baya sıktım kadının elini 😅
Yagmur515253 Mercimekinannesiii acı eksiğiniz düşülmüş sanırım ben sadece doktordan cekindigim için biraz sıktım kendimi 😁
Taze_gebe Yagmur515253 ben dun 37de oldum hic bi leke vs olmadi 🤷♀️ Ama olmasi da gorulen bir sey sanirim ben sormayi unuttum leke vs olursa endiselenmeliyi miyim diye doktorum da demedi ama bise olmadi
Taze_gebe Yagmur515253 tabi aynı olur mu kimi sancı hissetmiyor bi gidiyor açılma var kimi sancı çekiyor vs öyle düşün ☺️
Ftm_08_61 Yagmur515253 cnm kanama olabilir normal ama tabi fazlaysa doktora danış bende olmamıştı mesela olursa normal dedi fazla olursada aramamı söylemişti