ozge_sblr Bayburtlugelin ay bizde 25+4 üz cuma doktora gitcez bakalım bizim ki kaç kilo olmuş 🤭 1 kilo oldu sanırım çünkü 2 gündür sırtım çok ağrıyor ve karnımın ağırladığını daha çok hissetmeye başladım yerleşemez oldum 😅
Bayburtlugelin ozge_sblr benm bu ikinci ilk gebeliğimde tam bir r hamileydim ama bu cok degişik sanki hamile değilim bir karnımın varligi Arada tekmelemesi hatrlarıyor şükür ne bel agrım ne sırt agrım oluyor
ozge_sblr Bayburtlugelin benim rahmim biraz arkaya doğruymuş. Doktor ilk hamile kaldığımda da demişti. O yüzden bel sırt ağrın çok olur demişti ve büyüdükçe sırt ağrım olmaya başladı. İnşAllah benim de ikinci de hiç olmaz 😅
Dilanurr Bayburtlugelin siz kac kilosunuz ve kac kilo aldiniz hamilelikde ben 26+ 3 deyim pazartesi gitcem bakalim kac kiloyiz 🤭
dondurmalibebegim Bayburtlugelin ben 29 haftalığım doktorum 1267 gram dedi 😂 yani ultarasonların yanılma paylarının olduğunu düşünüyorum çünkü son zamanlarda yediklerimde hiç bişey artmadı hatta Kontrollü yiyorum o halde hızlı kilo aldım
Fatosx Benimde 25 haftalık 980gram çıktı doktor bir hafta önden gidiyor dedi, sağlıklı olsunlarda insallah