Mumyy Sevgili anneler hepinize merhaba 🌸 gebeliğimin 36. Haftasındayim magnezyum kullanıyorum ama sanırım son haftalarda bırakılması gerekiyor sizler kaçıncı haftada bıraktınız
Seminn Mumyy bende kramplar başlayınca doktorum magnezyum verdi 1 aylık neden son haftalarda kullanılmıyormuş merak ettim
karamelito Mumyy bana da birkaç defa laf arasında 36. Haftaya kadar kullanmalısın dedi. Bende anlamamıştım neden 36′ya kadar diye sanırım buradaki yorumlar yüzdenmiş. Sonraki süreçlerde yine ayak ağrım başlarsa diye bende endişeleniyorum 😞
Oozgn Mumyy banada doktorum dün verdi karnım şişiyor sertleşiyor ve ağrılarım oluyor şişip sertlesmese bile dedim. 30 haftalığım. İlk kez dün akşam içtim gaz problemi yaptı karnım balon gibi şişti afedersiniz gaz yapıyor ama rahatlama yok çok sancı yaptı bugün öğleden sonra anca toparladım böyle olan varmı
Aysnn3705 Mumyy 4. Aydan beri hem mgnezyum hem kan ilacı kullanıyorum doğuma kadar kullanacaksın dedi doktor bana şuan 32+1 haftadayım
Deletedmom_5 Seminn Dogum sancısını azaltıyormus burda okudugum kadarıyla. Ağrıları krampları geciriyor ya ondan heralde
Sevil_mavi Deletedmom_5 bunu bilmiyordum. Ben 33 deyim hala kullanıyorum ara ara. Doktorum devam demişti. Sorsam mı acaba
Mumyy karamelito benim kullanmama rağmen aşırı ağrım var yatamıyorum ama 36 haftalık oldum bu hafta birakmaliymisim artık mecbur birakacagim
Mumyy Aysnn3705 doğuma kadar genelde magnezyumu onermiyorlar kalsiyum ve kan ilacına devam ediliyor diye biliyorum
Truman Aysnn3705 bende 4. Aydan beri kullanıyorum doktorum sonuna kadar kullanacaksın dedi su anda 37. Haftamdayım
Demetb Mumyy sonsuza kadar kullanabilirim sanki bu agrı ve kramplar asla bitmeyecekmiş gibi, bırak artık dese bile doktor bırakmam valla😂
Mumyy Demetb ya evet bende de çok oluyor ve ağrıdan uyuyamıyorum kullanmama rağmen ama artık içme dedi Dr birakacagim mecburen
Aysnn3705 Mumyy bilemiorum belki bi iki hfta öncesnde bıraktırır ama öle kullanmamı istedi krampları engellemek için
Angela Mumyy Ben doğuma kadar kullandım ki ayrıca doktorum dogumdna sonra bi kaç ay daha kullanmak istersen kullan dedi vitaminlerde dahil buna.
Angela Mumyy zorunlu sezeryan oldum, çatı darlığından, ben onu etkilediğini düşünmüyorum aynı doktora gidip ayni şekilde kullanıp normal doğum yapan arkadaşımda oldu. Yine tabi siz bilirsiniz en iyisini, doktorunuza güveniyorsanz içmeyin 🌸
Mumyy Angela normal doğumu etkiliyor diye biliyorum da o yüzden sordum planlı sezaryen ise belki ondan kesmemistir diye ama sanırım doktordan doktora tutum değişiyor
Angela Mumyy Valla planlı değildi doktorum izindeydi, 3 hafta gidemedim ona o sırada sancı çektim son 1 hafta, çatı kontrolüm de gece kaldı kimseye gitmedim ondan başka ki 42 haftaya girmiştim. Bakınca hemen sezeryan dedi catin asla uyumlu değil coxuk sıkıntıya girmiş dedi. Boşa bekledim bende insallah size nasip olur normal doğum 🌸
Mumyy Angela baya geç gelmiş bebeğiniz hayırlı olsun ilk çocuğum normal doğum ile geldi bu da öyle olur inşallah ama önemli olan sağlıklı olmalari