MinikGrilBaby busrakos bana da koyulmuştu ve benimki rahmine 1 cm yakınlıktaydı. Kesinlikle normal doğum yapamazsın denildi. 1 ay sonrasında randevu vermişlerdi. Bu sürede ağrı sancı bir damla dahi kanaman olursa hem senin hem bebeğinin hayati tehlikesi var denildi. 2 hafta sonrasında sancım oldu acile gittim ve kontrol edildiğinde düzlediğini söylediler. Uzman doktor kontrolümde olduğunda 2 cm yukarıya çıktığını söylediler şükürler olsunki. Öğrendiğimde 26 haftalıktı düzeldiğini 28. Haftamda öğrendim. Yanımda kimsem yoktu kendi işimi hep kendim yaptım yavas yavas besmele çeke çeke. 34.haftaya kadar dönme ihtimalinin olduğunu öğrendim kendi kendime moral verdim. Hep dua ettim ve bol bol su içtim sizde ümidinizi sakın kaybetmeyin ve moralinizi hep yüksek tutun Allahın izniyle tez vakitte geçer 🤲🏻
elisa123 busrakos bizimde plesentamız aşağıda 22 haftalıgız hala yukarı çıkmDı beklemedeyiz dinleniyorum annemde kalıyorum sag salim doğuralım
Derensmom busrakos bana da 19.haftamda teşhis konuldu 31.haftadayım hala yukarı çıkmadı 37.ye kadar bekleyelim çıkmazsa sezeryan olacak dendi
busrakos co2041 29 haftalık gebeyim bulunduğum şehirde ki özel hastaneler be devlet hastaneleri doğumumu yapamayacaklarını riskli olduğunu söylediler
co2041 busrakos başka bir doktora gidin bu kadar moralinizi bozmuşlar dua edin bol bol ben de dua edicem sizin için inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Ozge3747 busrakos Fakğlte hastaneleri yapıyor genelde ama benim Doğumum özel hastene oldu.Doktorum 3 senelik sürekli gittiğim doktorum olduğu için fakülteden doktor arkadaşını çağırıp ameliyatımı kendisi yaptı sağolsun
Egosto busrakos nesi riskliymiş ki Sezeryan yapacaklar işte benim ilk oğlum da da aynıydu tamamen kapamıştı rahimmağzını bir de bebek tersti özelde sezeryan oldum nasıl olmaz derler ya
Pey Merhabalar, bana 19.haftamda konulmuştu kanalı tamamen kapatıyor denildi. 27.haftamda dokdora gittim çok az hareket etmiş ancak hala kanalı kapatıyor. Düzelmez ise sezeryan olacağını söyledi. Hareket etmeye korkar oldum genellikle yatıyorum
busrakos Plasenta previa totalis dendi bana ilk teşhis 16 haftamda koyuldu bekleyelim denildi 28 hafta ilken Eskişehir Osman Gazi ye sevkim yapıldı ve psikolojik olarak çok etkilendim olumsuz her şeyi söylüyorlar
busrakos MinikGrilBaby bana çıkma ihtimali olmadığını ameliyatta rahimin alınabileceği ihtimalinin ve hayati tehlikemin olduğunu söylediler plasentanın yapışmış olabilirliği var dediler bunu teşhis edemiyorlar makat tarafından yerleşimli olduğunu söylediler bende sizin gibi kendi işimi hep bu zamana kadar kendim yaptım ev işlerim ve özel sektör de çalışıyorum halen devam ediyorum herşeyin Allah tan geldiği bilincindeyim inşallah sizin gibi benimde ilerde çıkma durumum olur 🙏
MinikGrilBaby busrakos Bana da inan çok kötü konuşuldu artık ağlamaktan bir hal olmuştum sizinki kadar kötü yorumlar yapılmamıştı ama Rabbimden asla ümit kesilmez bende eşimde oturup her akşam Yasini Şerif okudum Rabbimden hayırlısını diledim. Olmayacağı olduran Rabbimdir kendinizi herşeye hazırlayın ama iyi düşünün ben öyle yaptım. Çalışmanız bu sürede çok zor olmuş Rabbim daha çok yardımcınız olsun inşallah moralinizi bozmayın sakın 🤲🏻dualarım sizinle
busrakos MinikGrilBaby teşekkür ederim Allah tüm anne adaylarını sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin 🙏
eebru- busrakos 29 bitiyor bu hafta ama elhamdülillah hala bir kanama yada aksilik yasamadim en gec 36da alicaz dedi doktorum
busrakos co2041 gittiğim 4 üncü doktor 3 üncü hastane pazartesi tekrar başka doktora gideceğim hepsi aynı şeyi söyledi
busrakos MinikGrilBaby 29 haftalığım şuan heyete girdim sonucu bekliyorum doğum haftamı belirleyecekler
co2041 busrakos ya benim de plasenta aşağıda şimdilik ama doktor sadece doğum seklini etkiler dedi. Acaba sizinkinde sorun ne? Ne gibi belirtileriniz vardı?
busrakos eebru- aynı yız benimde bu hafta 29 bitiyor ikimize de aynısını söylemişler hangi ilde hangi hastane de yapacaksın canım doğumu