Deniiiza Kizlar 9haftalik hamileyim. en son gecen hafta doktora gittim. Kalbini vs duyduk her sey yolunda dedi doktor. 12haftaya randevu verdi. O zamana kadar napcam ben? Bebegin saglikli oldugunu nasil anliycam.cok sacma degil mi ay da 1 kez doktora gitmek
alyaninannesi2 Deniiiza endişe etmeyin zaten çok ufak olduğu için kan leke vs gelmediği sürece birde aşırı bir karın kaşık ağrısı olmadığı sürece Allah’ın izniyle birsey olmaz. Doktor zaten herhangi bir kanamada aşırı bir kasık ağrısında hiç bekleme acile gel diyor yani demiş olması lazım. Siz kendinizi çok yormayın yüksek yerlere mutfak dolapları gibi parmak uçlarınızda zorlayıp uzanmayın sıkıntı olmaz.
oykumm_1233 Deniiiza bende 7 haftalık hamıleyim 15 gunde bir kontrol veriyor bana bıle cok gelıyor sürekli bebegım iyimi diye endişelenıyorm 🤷🏼♀️🥰
busican Sağlık sorununuz şikayetiniz yoksa endişelenmenize gerek yok bu çok doğal işleyen bir süreç aylık kontrollerinizde yapılması gerekeni doktorunuz yapıcak sonrası nasip kısmet
Merveidareci Benim bebeğim daha küçük ama ben her hafta kontrole gidiyorum o sizin seçtiğiniz doktorla alakalı oluyor genelde , bundan önce gittiğim doktorda öyleydi az çağırıyordu
baby_mama Anormal bir durum olduğunda kanama ya da ağrıyla kendini gösterir. Yani hastaneden çıktığın anda da bir şey olabilir, her gün her saat doktora gidemeyiz ki 😄🥴 son haftalara kadar aylık muayene yapılır,sonra 2 haftada 1 e döner.