Merhaba anneler ben bugün 34 hafta4 günlüğüm oğlum olacak ve dün kontrole gittiğimizde doktorum bebeğin suyunun azaldığını gördü dedi birde riskli gebelik doktoru görsün oraya gittim o doktorda gördü beni ve evet suyu azalmış ve plesentan yamuk duruyor ve buda bebeğe besin gitmesini engelliyi dedi bebeğe yeterince besin gitmiyor dedi ama kordonundaki damardaki kan akışı iyi dedi ilk oglumda sezeryanim buda sezeryan olacak ve riskli gebelik doktoru 38 haftayı goremiceksin dedi en son 37 de alincak dedi oda erken gelmezse tabi dedi dahada erken olabilir dedi plesentadan dolayı iyi belsenemedigi için bebeğimin karin çevresi 2 hafta geriden geliyormuş 32 hastalıkla uyumluymus cok morelim bozuk doktora cok iyi besleniyorum yiyorum hep dedim herşeyden senle alakası yok bunun dedi plesentayla alakalı dedi ve bu durumun tıpta açıklaması yok dedi neden böyle olduğuna dair başına gelen varmi cok korkuyorum doğarsa kuveze gidermi yada vurucu normal karnı kucukmu olur tabiki allah vermiş hamdolsun ama endişelerim var 2kilo 110 gram bu arada bebek 😞😞