Mom54544 Kayinvalidecigim bende dün geldi dün tavuk suyuna sehriye çorba karnıyarık pilav semizotu cacığı salata yaptım bugün düşünüp duruyorum ne yapsam diye 🙄 eşim gece vardiyasında kalkınca işe gidecek kahvaltılık atistirip e kayinvalideye de kahvaltılık yapılmaz yani dolma biber vardı dolapta onu çıkardım corbam var dünden salata yanına bisiler daha yapmak lazım ama nee 🤔
Beyzanuraslan Mom54544 ben dolmamın yanına süzme yoğurdu nane tuz ve sarımsak tozuyla karıştırıp sunuyorum denemelisin bence ikisi harika gidiyor lokantada yemiştim sonra evde yapmaya başladım 👍🏻😋
naz_tugce Mom54544 valla benim yerimden kalkmam yasak annemde haftasını yemek yapıp gitmişti o yemeklerde bitti eşim ya dışardan hazır alıp gelir ya da buzlukta mantı vardı onu yapar karnımız doyar bir şekilde heralde 😂
nevamm1 Mom54544 yeter okadar daha ne olsun dolmanin yanına başka bir şey gitmiyor zaten ben birtek fırında makarna yakistiriyorum onuda eşim sevmiyor o pilav bu Hamur diyor yakistirmiyor bende yapmiuorum dolma,çorba,salata yoğurt yeter bence 😕
SIL1 Mom54544 valla allahtan yemek seçen bana yemek yaptıran bir eşim yok yaa ciddi anlam da çok zor hergün ne yapcam demek . Boşver yapma kendini yorma tost yapar yeriz yada dısarıdan söyleriz der 8 ayım böyle geçti. Sen hamilesin kaynana yapsın senden ne diye yemek beklıyo ya bu kadın
Mom54544 SIL1 ya eşimde dert etmedi şimdiye kadar çok şükür yaparız ederiz hallederizle geçti ne varsa yedik birlikte de 2 gündür bocaliyorum kaynanacigim nişanlı elticigimin evini temizliyo eşya falan yerleştiriliyor düğün öncesi aç karnına dusuyo 2 gündür gene gelir birazdan aç aç 🤭 😐
Mom54544 SIL1 valla 2 gündür halim kalmadı 5 senedir ne guzeldim ben ortalıkta yoktum 2 gündür burdalar annemlere kacacam kacamadim bunların yüzünden bı turlu 🤭