Morzambak Deniz59 20 kilo alıp doğumdan sonra hemen veren de var toplam 9-10 kilo alıp doğumdan sonra üstüne ekleyen de 🙈🙈 bence normal sınırlarda yiyip içiyorsanız endişe etmeyin bünyeniz de böyle olabilir 😊
biyologelif Morzambak işte 2. Si ben hamilelikte şeker çıkıyor az kilo alıyor doğumdan sonra gelsin baklavalar nutellar hamur işleri daha çok kilo alıyırum malesef
Dilekcnkn Deniz59 47 kg ile gebe kaldım şu an 52 kg 22 haftalığım bana göre çok az 🤷♀️ Tabi sizin kg iyi benim kilom az
mujdezengin 28 haftalık gebeyim 4 kilo aldım bence dikkat etmelisiniz , iştah çok arttı diyenler oluyor bende öyle bir durum olmadı normalde nasılsam öyleyim , hatta bazen fazla Yedğigim zaman midem aşırı rahatsız oluyor , kişiye göre değişiyor bu durumlar
Esan Deniz59 benim karnim cikmadi henuz cok, gorunuste kiloda almis gibi degilim ama hizla kilom artiyo. Anlamis degilim. Makarna ekmek nerdeyse hic yemiyorum haftada 1 2 kere en fazla. Valla su az kilo alanlar nasil basariyo anlamis degilim 🙈
biyologelif Deniz59 oh yarasın benim gözüm düşüyor 1 dülim cavdar ekmeği bile şekerimi fırlatabiliyor oda sadece sabah yediğim halde. Ben sanırım kısmet olursa lohusalıkta kilo alacağım şimdiden yiyeceklerimin listesini oluşturdum🤣
Cennet-polat Sermec27 nasıl bı diyet uyguladiniz ben 30haftaligim 9kilo almışım ama almayıp almayıp birgunde 1kilo artı çıkıyor halbuki aynı yiyorum Ramazan sonrasinda 4kilo aldım ya
Sermec27 Cennet-polat ekmek makarna tatlı meyve hamur işi pirinç patates havuç bunları tüketmiyorum günlük 1 dilim tam bugday ekmeği yiyorum sadece o da sabah