Mom047 Bayanlar doğuma en fazla 8 gün var.Doktor aşağı inmemiş dedi bugün.Cuma bakıcak ona göre sezeryana alırım dedi.Normall istiyordum bilemedimmm.Devlet olsa beklermiydi,özel diye mi böyleler bilmiyorum 🤷🏼♀️
midekoruyucu Mom047 ya ben sizin profil fotosunu görünce ciddi olamıyorum 🙈 daha önce sorucaktım gerçekten siz misiniz diye , çekindim soramadım😂 dün ki postta yazılanları gördüm sonra sizin olmadığınızı öğrendim içim rahatladı 😂
Glsmyldz09 Mom047 benim de inmedi plesanta önüne geçmiş bebek ittiremedi kendini 7 cm açıklık 6 saat normal doğum Sancısı çektikten sonra sezeryana alındım ama keşke ilk andan sezeryan olsaydım sancı çekip bebek normal doğmayacaksa sezeryana okey vermenizi öneririm 🙏🏻
Mom25 Mom047 Benim de pelvise yerleşmemiş dedi aynı şekilde 7 gün var haftası dolduktan sonra bekletmek istemeyiz bebek için dedi ama şu an beklemedeyiz
meraklianne1 Mom047 benimde 10 gün var benimde inmemiş ama bana sezaryen demedi doktor haftaya görş dedi 🤭🙄
Almilaaa Benim de inmemişti suni sancıyla doğum yaptım hemde 40+5′te😂 doktor eliyle çöke çöke indirdi tabi zordu ama geçti gitti doktorunuzla bidaha görüşün normal istiyorsanız
Mom047 Almilaaa Cuma tekrar gel bakalım dedi.Hazırlıklı gel felan.Bende Pazartesi sezeryan olayım cuma da inmezse dedim